Kriptolar:
29773
Bitcoin:
$71.065
% 7.09
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.66
Piyasa Değeri:
$2.55 T
% 6.38
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 71.065
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.55 T

World of Waves Nedir? WOW Coin Nasıl Alınır?

World of Waves nedir? World of Waves (WOW), çevreye duyarlı kullanıcıları kendine çekmeyi amaçlayan bağış odaklı bir blockchain projesidir. Bu makalede, World of Waves nedir, ne sunar, WOW coin nedir, nasıl alınır, ne için kullanılır gibi merak edilen soruların yanıtlarını bulabilirsiniz. coinmuhendisi.com olarak, sizin için derledik.

İklim krizi ve bu sorunun ortaya çıkardığı sonuçları her yıl daha net bir biçimde görüyoruz. Birleşmiş Milletler, WWF ve Greenpeace gibi küresel kuruluşların bu alanda farkındalığı ve değişimi artırmayı amaçlayan projeleri de ortada. Peki neden çevreyi korumayı ve sürdürülebilir bir geleceği inşa etmeyi amaçlayan bir blockchain projesi olmasın? World of Waves, tam olarak bu hedefle yola çıkan bir proje.

World of Waves nedir?

World of Waves, okyanusları, denizleri ve su yaşamını korumak amacıyla oluşturulmuş bir blockchain projesidir. Binance Smart Chain (BSC) üzerine inşa edilmiş projenin WOW coin isimli yerel bir kripto para birimi bulunur. Proje, su ekosistemini koruma amacıyla yola çıkan ilk blockchain projesi olma özelliğine sahiptir. Bu amaca ek olarak proje, kripto paraların ve blockchain teknolojisinin bağış için kullanılabilmesini hedefler.

Peki World of Waves bunu nasıl yapar? Proje, kendi platformunda gerçekleştirilen işlemlerin belirli bir oranını su ekosistemini korumayı amaçlayan kuruluşlara verir. Proje, kullanıcıların platformdaki transfer, ticaret ve takas gibi işlemlerde ödedikleri işlem ücretinin %3,3’ünü token sahiplerine verir, %4,4’ünü ise çevreyi koruyan kurumlarına bağışlar. Bunun yanında duyarlı yatırımcılar, bağışlamak istedikleri varlıklarını ayda bir kez projeye aktarabilir. Bağış yapan kullanıcılar, proje tarafından teşvik edilir. Platform bu teşvikleri, kullanıcılara eşantiyon dağıtarak yapar.

WOW projesi, yalnızca bağışlara odaklanmaz, kullanıcılarına merkeziyetsiz finans (DeFi) işlemleri gerçekleştirme imkânı da tanır. Kullanıcılar, platform aracılığıyla kredi vererek veya varlıklarını stake ederek pasif gelir elde edebilir. Bunun yanında platformun basit arayüze sahip, kullanımı kolay bir cüzdan uygulaması da bulunur.

WOW coin nedir? Ne için kullanılır?

WOW coin, World of Waves projesinin yerel kripto para birimi olarak çalışan bir tokendir. WOW coin, platformda gerçekleştirilen işlemlerde bir ödeme yöntemi olarak kullanılır. WOW sahipleri, işlem ücretinin %3,3’ünü ödül olarak alır. Token, DeFi işlemleri için likidite sağlamak amacıyla da kullanılabilir. WOW sahipleri, tokenlerini kredi olarak verebilir ve faiz geliri elde edebilir. Bunun yanında kullanıcılar, tokenlerini belirli bir vadeyle stake ederek vade sonunda ek token ödülleri de kazanabilir.

WOW coin nasıl alınır?

Mevcut olarak WOW coin, yalnızca PancakeSwap borsasında listelenmektedir. World of Waves projesine ilgili olan yatırımcılar, öncelikle bu borsaya üye olmalıdır. Eksiksiz bir şekilde üye olup cüzdanlarına para yatıran kullanıcılar tokeni satın alabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir