Kriptolar:
29174
Bitcoin:
$62.205
% 3.60
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.34
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 0.50
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 62.205
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Sam Bankman-Fried’ın suçlamaları kabul etmeyeceği bildirildi

Sam Bankman-Fried

Şu anda 250 milyon dolarlık kefaletle serbest olan eski FTX CEO’su Sam Bankman-Fried’in (SBF), 3 Ocak’ta mahkemede FTX ve Alameda ile ilgili mali dolandırıcılık iddialarına karşı suçsuz olduğunu savunacağı bildirildi.

SBF, ABD hükümetinin talebi üzerine Bahamalar’da yatırımcıları dolandırma ve FTX kripto borsasında tutulan fonları zimmetine geçirme şüphesiyle tutuklandı. SBF, 22 Aralık’ta yapılan duruşmanın ardından kefaletle serbest bırakıldı ve 3 Ocak’ta Manhattan’daki ABD Bölge Yargıcı Lewis Kaplan’ın huzuruna çıkması planlanıyor.

Reuters’in haberine göre, duruşma sırasında SBF’nin suçlamaları kabul etmemesi bekleniyor. SEC, 13 Aralık’ta eski FTX CEO’sunu 1933 tarihli Menkul Kıymetler Yasası ve 1934 tarihli Menkul Kıymetler Borsası Yasası’nın dolandırıcılıkla mücadele hükümlerini ihlal etmekle suçladı.

Sanıkların ilk duruşmalarda suçsuz olduklarını söyleme hakları vardır ve zamanı geldiğinde savunmalarını değiştirmelerine izin verilir.

28 Aralık’ta Alameda cüzdanlarındaki fon hareketi, SBF’nin anomaliye dahil olduğuna dair şüpheleri artırdı. Ancak girişimci söz konusu söylentilerle arasına mesafe koymakta gecikmedi.

SBF’nin tweet’i, bir cüzdan adresinin Alameda’ya ait cüzdanlardan 600’den fazla Ether aldığına dair bir Cointelegraph raporuna yanıt niteliğindeydi.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version