Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$63.486
% 3.68
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.486
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Defrost Finance Ekibi : Rug Pull İddiaları iftira

Defrost Finance Ekibi, Rug Pull İddiasını Reddetti

DeFi protokolü Defrost Finance, rug pull iddialarını reddederek iddiaların iftira olduğunu söyledi. Ekip, hacker’a ödül parası teklif etmesinin ardından çalınan fonların geri alındığını belirtti.

Avalanche tabanlı DeFi protokolü ekibi, rug pull iddialarını bir kere daha yalanladı.

Blockchain güvenlik şirketi DeFiYieldSec, yaşanan istismarın içeri kaynaklı bir nedenden olduğunu ifade etti. DeFi projesi bu iddiayı “iftira niteliğinde ve yanlış” olarak nitelendirdi ve iddiaları yalanladı.

Attack Against Defrost Finance Is Potentially A Rug Pull | Coin Culture

Projenin sözcüsü verdiği bir demeçte, ilk saldırının bir flash loan saldırısı olduğunu ve V2 sözleşmelerini hedef aldığını belirtti. Daha büyük olan ikinci saldırı, Noel’den önce gerçekleşti. Sözcüye göre hacker, özel anahtarı istismar etti ve 100 milyon H20 token’ı bastı. Daha sonra bir başka manipülasyonla mevcut cüzdanları tasfiye etti.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir