Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.315
% 0.84
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.315
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Sam Bankman-Fried Tutuklama İstemiyle Karşı Karşıya!

İflas eden FTX CEO’su Sam Bankman-Fried, ABD’deki federal savcılar tarafından tutuklanması istenen bir kişi olarak gündemde.

İlginizi Çekebilir; FED Faiz Kararı Açıklandı!

Amerika Birleşik Devletleri New York savcıları, FTX’in eski CEO‘su olan Sam Bankman-Fried’ın 2 Ekim’de yapılacak olan duruşma öncesinde hapse atılmasını gerektiğini düşünüyor. ABD’li Savcı Danielle Sassoon, tahliye koşullarının topluluğun güvenliğini sağlayamayacağını belirtti.

Bu olayın ardında, Sam Bankman-Fried’ın Alameda Research‘ün eski CEO’su Caroline Ellison‘ın günlüğünü New York Times muhabirine sızdırdığı iddiaları bulunuyor. Ellison’ın, Bankman-Fried’ın iş ortağı olduğu ve aynı zamanda eski sevgilisi olduğu iddia ediliyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

ABD Adalet Bakanlığı, Bankman-Fried’ı Ellison’ı kamuoyu önünde itibarsızlaştırmaya çalışmakla suçluyor ve adil yargılamanın önüne geçmeye çalışmakla suçlanıyor.

Sam Bankman-Fried Tutuklama İstemiyle Karşı Karşıya!
Sam Bankman-Fried ve Alameda Research‘ün eski CEO’su Caroline Ellison

Bu gelişmelerin ardından, Bankman-Fried’ın medya ile iletişim kurmasının engellenmesi tartışılmış olabilir. Sam Bankman-Fried, Kasım 2022’de FTX’in iflasını açıkladıktan sonra Bahamalar’da tutuklandı ve Amerika Birleşik Devletlerine iade edildi.

Ev hapsine alınmak için 250 milyon dolarlık bir kefaletle serbest bırakıldı, ancak tahliye şartları uzun süre tartışıldı. SBF’nin teknolojik aletleri kullanması yasaklandı ve iletişimi sınırlandırıldı. Dava süreci devam ederken iflas eden borsa yeniden toplarlanmaya çalışıyor.

Borsa geçtiğimiz haftalarda FTX Müşteri Bilgi Talep Platformu, devreye alarak kullanıcıların hizmetine sundu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir