Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$61.065
% 4.12
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 61.065
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Sam Bankman-Fried Robinhood Hisselerini Satın Almak İçin Alameda’dan Borç Aldı

Sam Bankman-Fried

Mahkeme belgelerine göre, FTX’in devrik başkanı Sam Bankman-Fried, Robinhood Markets Inc. şirketindeki dev hissesini satın almak için Alameda Research’ten yüz milyonlarca dolar borç aldı.

Sam Bankman-Fried, tutuklanmadan önce Karayipler’deki bir mahkemeye verdiği yeminli ifadede, FTX’in kurucu ortağı Gary Wang ile birlikte Alameda’dan Nisan ve Mayıs aylarında senet yoluyla 546 milyon doların üzerinde borç aldıklarını söyledi. Bu parayı Mayıs ayında Robinhood’un %7.6 hissesini satın alan paravan şirket Emergent Fidelity Technologies Ltd’yi sermayelendirmek için kullandılar.

Yeminli ifade, 56 milyon HOOD hissesi üzerinde hak iddia etmek için üç yönlü yarışta yeni bir eğri top sağlıyor. Kripto kredisi veren BlockFi, FTX Group ve Bankman-Fried’ın kendisi, değeri 440 milyon doların üzerinde olabilecek hisseler üzerinde hak iddia etmeye çalıştı.

İflas başvurusunda da bulunan kripto borç veren BlockFi, bir mahkeme belgesinde, Bankman-Fried’ın Kasım ayı başlarında yaptığı bir anlaşma nedeniyle Robinhood hisselerinin haklarına sahip olduğunu iddia etti.

Salı günkü dosyaya göre, hisseler Alameda Research tarafından alınan bir krediye karşı teminat olarak rehin verildi – başlangıçta hisseleri satın almak için fonları kullanılan aynı firma.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir