Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$61.849
% 0.30
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 61.849
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Sam Bankman-Fried Davasına Yeni Yargıç Atandı

Sam Bankman-Fried SBF

Reuters’ın bir mahkeme dosyasına dayandırdığı haberine göre, FTX’in eski CEO’su Sam Bankman-Fried aleyhindeki ceza davası, ABD Bölge Yargıcı Ronnie Abrams’ın Cuma günü davadan çekilmesinin ardından ABD Yargıcı Lewis Kaplan’a devredildi.

Reuters, Kaplan’ın aynı zamanda eski Başkan Donald Trump’a karşı açılan yüksek profilli hakaret davalarına da baktığını söyledi. Ronnie Abrams, kocasının 2021 yılında FTX’e danışmanlık yapan Davis Polk & Wardwell hukuk firmasında ortak olması nedeniyle davadan çekilmişti.

Abrams Cuma günü yaptığı açıklamada, “Kocamın bu temsilciliklerin hiçbiriyle ilgisi yoktur” dedi. “Bununla birlikte, olası herhangi bir çatışmadan veya çatışma görüntüsünden kaçınmak için, Mahkeme bu davadan çekilmektedir.” demişti.

Sam Bankman-Fried 12 Aralık’ta Bahamalar’da tutuklandı ve ABD makamları tarafından dolandırıcılık, kara para aklama ve ABD’yi dolandırmak için komplo kurmak ve kampanya finansmanı ifşa yasalarını ihlal etmekle suçlanıyor. Geçen hafta ABD’ye iade edildi ve yargılanmayı beklerken kefaletle serbest bırakıldı.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir