Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.141
% 0.98
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.141
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

RTFKT COO’su Hacklendi, NFT’lerde Yaklaşık 200.000 Dolar Zarar Var !

NFT

Nıke’nin NFT Markası RTFKT COO’su Nikhil Gopalani, cüzdanından neredeyse 200.000 $ değerinde NFT’yi boşaltan bir tür saldırının kurbanı oldu.

Sosyal medya hesabı üzerinden durumu anlatan Gopalani, Clone X NFT’lerini ve diğer koleksiyonlardan öğeleri içeren NFT koleksiyonunu bir kimlik avı saldırısı neticesinde bir dolandırıcıya kaptırdığını söyledi.

“Hey Clone X topluluğu – Akıllı bir Phisher tarafından hacklendim (apple ID ile aynı telefon #) ve tüm clone x / diğer bazı nft’lerimi sattım … Açıkçası bu durum beni oldukça üzdü ve yaraladı ve bütün gün hareket edemedim.”

Son araştırmalar neticesinde Gopalani ile bağlantılı görünen cüzdanlardan birisi hariç, tüm NFT’lerini kaybettiği görülüyor. Kaybettiği NFT varlıkların içinde ise yaklaşık 59 $ değerinde “Clone X Theme Song” Death Row Records NFT’si.bulunmakta.

Nike's RTFKT COO Loses His NFTs in Massive Hack

OpenSea verilerinide incelendiğinde saldırgana ait iki cüzdanın Gopalani’nin cüzdanından toplam değeri 138.000 $’ın üzerinde olan 19 CloneX NFT, 18 RTKFT Space Pod (toplam 6.300 $’ın üzerinde), 17 Loot Pod (6.200 $), 11 CryptoKicks (3.000 $), 19 RTFKT Animus Eggs (20.200 $) ve daha fazlasını çaldığını gösteriyor.

Saldırının ayrıntılarının kendisine soru olarak yöneltildiği Gopalani ,bu konu hakkında konuşmazken şunları dile getiridi :

“Tek söyleyebileceğim şu: Microsoft, Apple, … gibi şirketlerin sizden asla şifrenizi, özel anahtarınızı ya da başka herhangi bir özel bilginizi telefon ya da e-posta yoluyla istemeyeceğini unutmayın.”

 

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir