Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.350
% 2.70
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.350
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

İngiltere’nin En İyi Kriminal Ajansı Kripto Uzmanlarından Oluşan Bir Ekip Kuruyor

İngiltere

Bir kamu hizmeti iş ilanına göre, Birleşik Krallık’ın organize suçlarla mücadele eden ulusal ajansı, özel bir kripto para birimi ve sanal varlıklar ekibi kurmayı planlıyor.

Kripto para araştırmacısı” pozisyonu için başvuranların soruşturmalarda “stratejik ve taktiksel tavsiyelerde bulunmaları” ve ciddi ve organize suçlarla ilgili adli blok zinciri soruşturmaları yürütme konusunda “güçlü deneyime” sahip olmaları bekleniyor.

İngiltere Kripto Odaklı Suçlarla Mücadeleye Devam Ediyor

İş ilanına göre, soruşturma rolü bir kripto ve sanal varlık ekibi oluşturma projesinin bir parçası. Financial News’in Çarşamba günü bildirdiğine göre, Ulusal Suç Ajansı’nın birimi beş memurla başlayacak.

Kripto odaklı bir kolluk kuvveti ekibi oluşturma hamlesi, Birleşik Krallık’ta kripto dolandırıcılığındaki artışı ve Ulusal Polis Şefleri Konseyi’nin (NPCC) geçen yıl ülke genelindeki polis departmanlarına “kripto taktik danışmanları” yerleştirmesini müteakip geldi.

Geçtiğimiz Kasım ayında milletvekilleri, yerel makamların suç ve terörist faaliyetlerle bağlantılı kripto paralara el koyma yetkilerinin genişletilmesi lehinde oy kullandı.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram,Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir