Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.351
% 0.02
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.351
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Robinhood, SEC Tarafından Mahkemeye Çağrıldı

Robinhood

Robinhood, SEC tarafından kripto listeleri ve saklama konusunda mahkemeye çağrıldı. Aracı kurum, SEC tarafından kripto para birimi işlemleriyle ilgili soruşturma celbi aldığını doğruladı. Bu, geçen yıl kripto iflaslarının ardından, Robinhood’un kripto para birimi listeleri ve saklama hizmetleri ile ilgili olduğunu söyledi.

Robinhood, Kaliforniya Başsavcılığı’ndan da kripto kolunun ticaret platformu, iş ve operasyonları, müşteri varlıklarının saklanması ve coin listeleri hakkında bilgi isteyen mahkeme celpleri aldığını söyledi. Aracı kurum, daha önce New York Finansal Hizmetler Bölgesi (NYDFS) ve Massachusetts Menkul Kıymetler Bölümü (MSD) tarafından düzenleyici incelemeye tabi tutulmaktaydı.

Soruşturma celpleri, mahkeme tarafından verilen ve gerekli bilgileri elde etmek amacıyla başka bir kişi veya kuruluşun talebi üzerine verilen bir karardır. Bu tür soruşturma celpleri, celp edilen kişi veya kuruluşa karşı yasal işlem yapılıp yapılmayacağına karar vermek için kullanılmakta.

Robinhood söz konusu soruşturma celpleriyle ilgili herhangi bir yorum yapmaması dikkat çekicidir. Ancak, bu gelişmelerin, Robinhood’un kripto para birimi işlemleri ve platform operasyonlarına ilişkin yasal sorumluluğunu artırabileceği düşünülmektedir.

Robinhood, popüler bir aracı kurumdur ve kripto para birimi ticaretinde de büyük bir oyuncu haline geldi. Ancak, bu son gelişmeler, kripto para birimi endüstrisinin düzenlenmesi ve denetlenmesi konusundaki ihtiyacı bir kez daha vurgulamaktadır. Kripto para birimleri, hala yeni bir pazar olarak kabul edilirken, düzenleyici kurumlar tarafından sıkı bir denetim altına alınması gerekmektedir.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir