Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.926
% 2.25
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.926
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Robinhood Borsası Avrupa’da Bitcoin ve Kripto Alım Satımı Başlatacak!

robinhood

Büyük bir adımla, Robinhood Markets Inc., Avrupa kripto piyasasında büyük bir değişim yaratma hedefiyle harekete geçiyor. İngiltere’deki başarılı bir girişin ardından, şirket şimdi Avrupa’daki yatırımcılara Bitcoin, Ethereum ve 25’ten fazla diğer kripto varlığa komisyonsuz erişim sunmak üzere planlarını hayata geçirmeye odaklanmış durumda.

Bu stratejik genişleme, kripto varlık fiyatlarındaki son artışlarla uyumlu bir şekilde, dijital varlıkların gelişimi için zemin oluşturuyor. Robinhood Markets Inc., Avrupa kripto piyasasında komisyonsuz ticareti tanıtarak önemli adım atmaya hazırlanıyor.

Perşembe günü faaliyete geçecek olan platform, Avrupalı yatırımcılara Bitcoin, Ethereum ve diğer öncü kripto paraları içeren 25’ten fazla dijital varlıkla sorunsuz bir şekilde ticaret yapma imkanı sunacak. Bu, bölgedeki hızla büyüyen dijital varlık manzarası için önemli bir dönemeç olarak kabul ediliyor.

Ayrıca, Robinhood Crypto’nun Genel Müdürü Johann Kerbrat’ın özel bir röportajında, uygulamanın kullanıcı deneyimini artırmak amacıyla her kullanıcının aylık ticaret hacminin bir yüzdesini Bitcoin olarak kredilendirecek inovatif bir nakit geri sadakat programıyla birlikte geleceği ortaya çıktı.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir