Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.593
% 0.27
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.593
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Ripple (XRP) İçin 2024 Nasıl Geçecek? XRP Yorum!

Ripple Baş Hukuk Sorumlusu Stuart Alderoty, 2024’te kripto para dünyasında önemli değişikliklerin beklendiğini söyledi. Alderoty, Ripple’ın SEC ile olan davasının 2024’te sonlanabileceğini ve bu durumun kripto endüstrisi için önemli sonuçlar doğurabileceğini öngördü.

SEC’in “yaptırım yoluyla düzenleme” stratejisine karşı uyarıda bulunan Alderoty, yargının bu duruma engel olabileceğini ve konunun ABD Yüksek Mahkemesi’ne taşınabileceğini belirtti.

Alderoty, düzenlemeler konusunda ABD’li kanun yapıcıların hemfikir olmalarını beklediğini ifade etti. Ancak, diğer ülkelerin düzenleyici netlik ve inovasyonda ilerlemesi, ABD’nin kripto firmalarını savunmasız bırakabilecek bir durumu ortaya çıkarabilir.

SEC’in 2020’de Ripple Labs’a karşı açtığı dava, XRP’nin kayıtsız bir menkul kıymet olduğunu iddia etmesiyle başlamıştı. Ancak Temmuz ayında bir yargıç, XRP’nin bir menkul kıymet olmadığına karar vererek Ripple Labs lehine bir özet karar verdi.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Ripple için 2024 Beklentisi! Güncel XRP Yorumu!

Kripto analistleri ve hayranları, Ripple’ın SEC davasının ABD’deki büyümesini sınırladığını savunuyor. Alderoty’nin öngörüsüne göre, SEC davasının 2024’te sonlanması, kripto dünyasında önemli bir döneme işaret edebilir.

XRP Yorum, Ripple 2024, Ripple Fiyat

XRP’nin fiyat grafiğinde devam eden yükseliş trendinin sonlarına doğru bir sıkışma yaşanıyor gibi görünüyor. Bu sıkışma, fiyatların belirli bir yöne doğru kırılacağını gösterebilir. Grafikteki tepelerin giderek alçalan bir şekilde oluşması, long işlem taşıyan yatırımcıların azalmakta olduğunun ve piyasada bir düşüş eğilimi oluşabileceğinin bir işareti olabilir. Yükselen bir trendde olmamıza rağmen, tepelerin alçalıyor olması satış baskısının arttığına işaret edebilir. Ayrıca, düşük hacimler satışlar için bir zemin oluşturabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Ripple (XRP) İçin 2024 Nasıl Geçecek? XRP Yorum!” te bir düşünce

  1. The Saint diyor ki:

    Bu dava gelecek için çizilecek bir yol olarak görülmektedir..
    Bu davadan sonra , kripto varlıklar rekor seviyelere çıkacak..
    Buraya bu notu bırakıyorum..
    Özellikle XRP bunun öncülüğünü yapacak ve bu öncülüğün meyvelerini yiyecek olan da ellerinde XRP olan tüm yatırımcılar , akla hayale sığmayacak paralar kazanacaklar..
    Elinizdeki 0,01 XRP nin bile kıymetini bilin diyorum..
    Sağlıklı ve Esen Kalın..
    CTACAGA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir