Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.661
% 1.45
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.661
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance’den BONK İçin Yeni Kampanya

bonk sert düşüş

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, BONK ticaretini genişleterek Binance Convert’e ekledi. Bu karar, kripto borsasının BONK adlı meme coin için büyük talep görmesinin ardından üç yeni eşleme ile BONK’un listelenmesini duyurmasına tepki olarak geldi. Bu adımın, Solana tabanlı Bonk için olumlu bir atmosfer yaratması bekleniyor.

Dikkatinizi çekebilir: Kıvılcım Çıkaran Bonk Binance ile Alevlendi

15 Aralık’ta yapılan resmi bir duyuruya göre, Binance, Binance Convert servisine Bonk (BONK) adlı token’ı ekleyeceğini açıkladı. Binance, en son attığı adımla, BONK fiyat rallisinden faydalanmak isteyen kullanıcılara daha geniş bir teklif yelpazesi sunmuştur.

Detaylı yazıya erişmek için buraya tıklayınız.

Binance Convert Nedir?

Binance Convert, kullanıcıların kripto satın almasını veya satmasını kolaylaştıran basit bir araçtır ve binlerce işlem çiftini, fiat para birimlerini içeren birçok seçenekle destekler. Kullanıcılar, bir token’ı başka birine 1 USD’den başlayarak dönüştürebilirler.

Yapılan duyurunun geri kalanında ise artık kullanıcılar BONK’u BTC, USDT ve diğer Convert tarafından desteklenen token’lara karşı komisyonsuz olarak ticaret yapabilecekler. Ayrıca, Binance kullanıcıları, 19 Aralık’tan itibaren BONK satın almak için Binance Auto-Invest özelliği dahil bir dizi ödeme seçeneğini kullanabilecekler.

BONK İçin Yeni Çiftler

Binance, kullanıcı talebine yanıt olarak Bonk için yeni spot trading çiftlerini hayata geçirdi.

  • BONK/USDT
  • BONK/FDUSD
  • BONK/TRY

Kullanıcılar, Bone meme coinlerini 16 Aralık tarihinden itibaren çekebilirler.

BONK Fiyatı Analizi

Son 24 saat içinde BONK fiyatı %100’ün üzerinde bir artış gösterdi ve şu an itibariyle 0,0000263 dolar civarında işlem görüyor. Bu süre zarfında en düşük ve en yüksek değerleri sırasıyla 0,0000141 ve 0,0000341 dolar oldu. Ayrıca, son 24 saatteki işlem hacmi neredeyse %400 artarak, trader’lar arasında artan ilgiyi yansıtmaktadır.

BONK, trader’ların, yatırımcıların ve piyasa yapıcılarının ellerindeki varlıkları satarak Bonk airdrop’larını almasının ardından yaşanan kısa süreli %15’lik bir düzeltmeye rağmen, fiyatı hâlâ son 24 saatte %72’nin üzerindedir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir