Kriptolar:
29757
Bitcoin:
$66.824
% 0.39
BTC Dominasyonu:
%54.3
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.43 T
% 0.29
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.824
BTC Dominasyonu:
% 54.3
Piyasa Değeri:
$2.43 T

Revolut, Kripto Para Borsasını Profesyonel Yatırımcılara Açtı

Revolut,ABD,USA,Kripto ödemeleri,Fintech

Dünya genelinde 40 milyonu aşkın müşterisi olan banka Revolut, kripto para borsasını profesyonel yatırımcıların erişimine açtı.

Geçtiğimiz dönemde ABD operasyonlarını kapatan Revolut bankası, kripto para borsasını kullanıma açtı. Londra merkezli şirketin müşterileri daha önce bankanın uygulaması üzerinden kripto para alım satımı yapabiliyordu. Ancak Revolut, bu yılın başlarında diğer kripto para borsalarıyla rekabet etmek için kendi borsasını kuracağını duyurmuştu.

Revolut’un yeni kripto para borsası, kullanıcılara daha düşük işlem ücretleri sunacak. Piyasa yapıcılar için (maker) işlem ücreti sıfır olacakken, piyasa alıcıları için (taker) işlem ücreti %0,09 olarak belirlendi.

Mart ayında, Revolut MetaMask ile iş birliği yaparak kullanıcıların daha kolay ve hızlı bir şekilde kripto para satın almasını sağlayacak olan Revolut Ramp ürününü tanıtmıştı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir