Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.982
% 1.20
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.982
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Rejuve.ai (RJV) nedir?

Rejuve (RJV) Nedir

Rejuve.ai (RJV) nedir?

RJV (Rejuve.ai) Rejuve Network’ün uygulama içi para birimi ve üyelik tokenidir. LongevityApp kullanıcıları kendi verilerini Rejuve Data Commons’a gönderme karşılığında ödül olarak RJV token kazanacaktır. Bu sayede kullanıcılar uzun ömür araştırmalarına destek olacaktır. Tokenin birincil kullanım alanı budur. Ayrıca kullanıcılar Rejuve.ai’nin sunduğu sağlık hizmetlerinden de bu tokenlar sayesinde yararlana bilecektir.

Rejuve.ai platformu nedir?

Platform yaşlanmaya karşı mücadelede insanlara yardımcı olan bir sağlık aracıdır. Rejuve.ai’nin misyonu insan sağlığını güçlendirmektir. Hem de bir ağ olan bu platform bunu yaparken bio-AI ve insanların sağlık verilerini kullanacaktır. Veriler mi? Nasıl? Endişelenmeyin. Bu prosedür insanların kendi istekleri ile uygulanıyor.

LongevityApp uygulaması sayesinde kullanıcılar kendi verilerini günlüğe kaydedecektir. Ardından bu veriler yapay zeka desteği ile iç görü ve yorumlar alacaktır. Bu platform sağlık verilerini depolayan merkezi kuruluşların aksinedir. Onların vizyonu bu raporları merkezi olmayan protokolde tutmaktır. Ayrıca verileriniz HIIPA uyumluluğu ile de şifrelenmektedir.

RJV token sahiplerine sunulacak sağlık ürünleri:

  • Beslenme testi/profilleri,
  • Alerji testi,
  • Yemek planlama ve yemek hizmetleri,
  • EEG (ElektroEnsefaloGrafi) cihazları,
  • Yaşlanma karşıtı güzellik ürünleri,
  • Sağlık ve zindelik inzivaları/spaları ve
  • Doktorlarla konsültasyonlar

Rejuve.ai (RJV) hangi sorunları çözüyor?

Bu platform sadece sağlık sorunlarını çözmüyor. Aynı zamanda bir depolama aracıdır. Sağlık raporlarının bir hastane ve ya sigorta şirketinde toplanması aşaması çok zor. Bu raporları ilgili kişinin elde etmesi de bi o kadar zordur. Rejuve.ai ise bu işlemleri çok daha hızlı ve erişilebilir hale getirmektedir.

Depolama alanında SingularityNET ağı ve onun AI araçlarından yardım alıyor. Yani veriler merkeziyetsiz bir ağda toplanıyor. Öte yandan platformda depolama 4 ürünü sayesinde yapıyor.

  • RJV ID/Data NFT

Rejuve Network’ün tüm kullanıcılarının verilerini kendi içinde dağıtık şekilde tutan NFT kimliğidir.

  • RJV Product NFT

Veri sahiplerinin kendi verilerine kolayca ulaşmasını sağlayan ERC-20 dağıtık token türüdür.

  • RJV Product NFT coupon

Havuzlar ve Marketplace’de kullanmak amacıyla üretilen ERC-1155 tokenidir.

  • Rejuve token (RJV)

Ağın asıl tokeni olan RJV kullanıcılar arasında değer transferini yapmak için kullanılacaktır. Bloğun tokenomiks kısmında daha fazla bilgi verilmektedir.

Takım

Rejuve.ai team
Rejuve.ai kurucuları

Jasmine Smith – Sağlık ve Tıbbi Kodlama alanında 5 yıllık bir deneyime sahiptir.

Deborah Duong – Yapay Zeka araştırması dalında 10 yılı aşkın bir deneyime sahiptir. Aynı zamanda 3 yıldır sözkonusu platform üzerinde çalışmakta. Şuanda Teknolojiden sorumlu yönetici (CTO) olarak faaliyetini sürdürmektedir.

Ben Goertzhel – Yapay Zeka ve Robotik alanında 15 yıl deneyimlidir. Bu kurucu ortak aynı zamanda SingularityNET’in kurucu ve CEO’sudur.

Yol haritası

Harita ekip tarafından süreleri belirtilmemeksizin şu şekildedir:

  • Longevity App uygulamasının herkese açık hale getirilmesi
  • “Premium abonelik” seçeneğinin duyurulması
  • İlk ürün olan pNFT’erin sunulması
  • Platformda çalışma ve klinik araştırmaların başlatılması
  • RJV yardımcı token ve Data NFTlerin duyurulması
  • Araştırma hedeflerine özel RJV stake havuzlarının aktif edilmesi
  • Kişilere özel sağlık planları

Rejuve.ai (RJV) tokenomiksi

RJV tokeninin toplam arzı 1,000,000,000 adettir. Dolaşımda olan token sayısı ise 66,833,333 RJV’dir. Bu da toplam arzın 7%-sine eşittir.

Rejuve.ai token cycle
RJV token eğrisi

Rejuve.ai (RJV) nereden satın alına bilinir?

RJV tokeni Gate.io, Bitget ve MEXC gibi merkezi borsalarda işlem görmektedir . Aynı zamanda en popüler DEX’lerden Uniswap ve PancakeSwap’ta mevcuttur.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir