Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.996
% 2.05
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.996
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Reddit Token’ları Halka Arz Öncesinde %15’ten Fazla Arttı

Reddit topluluklarıyla ilişkili iki kripto para birimi, son 24 saat içinde %15’ten fazla artış yaşadı.

Yatırımcılar, popüler sosyal medya platformu Reddit’in uzun süredir beklenen halka arz (IPO) sürecini başlatmasıyla Donut (DONUT) ve Moons (MOONS) üzerinde spekülasyon yaptı ve bu da 21 Mart’ta token’ların çift haneli fiyat artışı yaşamasına neden oldu.

DONUT, ethtrader forumu tarafından Ethereum (ETH) üzerindeki ERC-20 token olarak ihraç edilen bir token’dır. Katılımcılar, topluluğa katkıları için aylık olarak bu kripto parayı ödül olarak alırlar. CoinMarketCap’e göre, token, Reddit’in IPO haberlerinden sonra %28’in üzerinde artış yaşadı.

Reddit’in en büyük kripto topluluğu CryptoCurrency’nin yöneticileri, üyeler arasındaki etkinliği artırmak için MOONS token’larını oluşturdu. Bu token’lar, kullanıcılar tarafından biriken karma puanlarına göre aylık olarak dağıtılır. MOONS token’ı, son 24 saat içinde en az %18 arttı.

Reddit IPO’su Yaklaşıyor

Reuters’e göre, IPO, aşırı talep nedeniyle beklenen 34 dolarlık hisse başına fiyatın %38 üzerinde başlatıldı, bu da sosyal ağın hissesine olan talebi gösteriyor.

Şirket Bitcoin (BTC), Ether ve Polygon (MATIC) dahil olmak üzere birçok kripto parayı elinde tutuyor. Bu varlıklar, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) 22 Şubat’ta yapılan bir IPO başvurusunda açıklandı.

Reddit, bu token’ları blok zinciri ve kripto teknolojisini denemek için fazla nakit rezervleri kullanarak satın aldığını söyledi. Şirket ayrıca ETH ve MATIC’in belirli mal ve hizmet harcamalarını karşılamak için özellikle satın alındığını belirtti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir