Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$61.616
% 4.20
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 61.616
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Raoul Pal, Kripto Para Benimsenmesinin Hızla Devam Ettiğini Söyleyerek 100x Bir Büyüme Beklediğini Açıkladı

Kripto para topluluğunun yakından takip ettiği Real Vision CEO’su Raoul Pal, kripto paraların benimsenmesinin önceki tüm teknolojilerden daha hızlı gerçekleştiğini söylüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Pal verdiği bir röportajda şu ifadeleri kullandı:

“Kripto şu anda 150 milyon kullanıcıya sahip. Benimsenme oranı yılda %113’tür. Temel olarak, bu tüm tarihte herhangi bir teknolojinin benimsenmesinden iki kat daha hızlıdır, bu nedenle yıldırım hızında gerçekleşir. Herkes alana giriyor: kurumlar, egemen servet fonları, ETF’ler (döviz alım satım fonları) perakende yatırımcılar, ulus devletler, herkes.”

Eski Goldman Sachs yöneticisi, düzenleyici endişeler hakkında yorum yaparken, alanın büyüklüğü ve merkezi olmayan doğasının nihayetinde düzenleyici kurumların tam olarak kontrol etmesini neredeyse imkansız hale getireceğini söylüyor:

“Bu benzersiz bir şey. Yakında bir milyar insan olacak. Bu nedenle onu kontrol etme yetenekleri neredeyse sıfırdır. Bu büyüleyici bir alan. Özünde gerçekten düzen karşıtıdır ve bir tür dağıtılmış mülkiyete ve yeni varlıklara dayalı yeni bir dünya yaratır.”

Pal, diğer geleneksel finansal piyasaların büyüklüğüne dayanarak, kripto piyasalarının önümüzdeki on yılda toplam 200 trilyon dolarlık bir değere ulaşacağını tahmin ediyor. Yazının yazıldığı sırada, TradingView tarafından hesaplanan toplam kripto piyasası değeri 2,79 trilyon dolardır.

“Şu anda, 2,5 trilyon dolarlık bir varlık sınıfı. Dünyanın dört bir yanındaki büyük varlık sınıflarının çoğu, hisse senetleri, tahviller, gayrimenkul, 150 trilyon dolar ile 350 trilyon dolar arasında, bu yüzden önümüzdeki 10 yıl içinde bunun 200 trilyon dolara çıkacağını düşünüyorum, yani bu bir varlık sınıfı için 100x. İnsanlık bunu daha önce hiç görmedi, bu yüzden bu herkes için bir fırsat çünkü burada herkes mal varlığının %10’una sahip olabilir.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version