Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$71.308
% 3.63
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 71.308
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

NFT Pazaryeri Rarible, Flow Blok Zinciri ile Entegre Oldu

NFT pazarı Rarible.com ve Rarible protokolü, 10 Kasım’da, Flow blok zinciri ile entegrasyonunu duyurdu. Kullanıcılar platformda artık Flow tabanlı NFT’ler oluşturabilecek, listeleyebilecek ve takas edebilecek.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

NFT pazarı Rarible.com ve Rarible protokolü, Dapper Labs tarafından hazırlanmış blockchain ağı Flow ile birleşti.

Rarible duyurusunda, Flow tabanlı NFT kullanıcılarının son derece düşük gaz ücretleri ve hızlı bir kullanıcı deneyimiyle işlem yapabileceğini söyledi. Ethereum (ETH) ağ ücretleri işlem başına 0.012 ETH veya 57.98 dolardır. Rarible duyurusunda, Flow’un ağ ücretlerinin transfer başına yaklaşık 0.0001 dolar olduğunu belirterek şu ifadelere yer verdi;

“Flow hem kullanıcıları hem de geliştiricileri düşünerek oluşturulan bir platform. Onu Rarible Protocol ile de entegre ettik. Bu da artık Flow’un iyileştirilmiş geliştirici ergonomisiyle NFT projeleri oluşturmak için açık kaynaklı altyapıdan yararlanabileceğiniz anlamına geliyor.”

Dapper Labs tarafından oluşturulan Flow blok zinciri, NBA Top Shot ve Cryptokitties gibi çeşitli NFT projeleri ile tanınır. Flow, kısa süre önce Filecoin ile ortaklık kurdu ve Web3 geliştirmeyi, blok zinciri oyunlarını ve NFT teknolojisini desteklemek için teknoloji devi Google ile güçlerini birleştirdi.

Rarible, Haziran sonunda Flow ile entegre olacağını duyurmuştu. O sırada, Rarible, A Serisi finansman turunda da 14 milyon dolar topladığını açıkladı. Dappradar.com’dan alınan istatistiklere göre, Rarible tüm zamanların toplam satışlarıyla yaklaşık 264,69 milyon dolar elde etti ve altıncı en büyük NFT projesi oldu. Flow’un NBA Top Shot NFT’leri tüm zamanların toplam satışlarında 728,23 milyon doları gördü ve toplam satış olarak dördüncü NFT projesi oldu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir