Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.684
% 2.33
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.684
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Qredo’nun Kripto Borsası Ankex, Ayı Piyasasında Kapanıyor!

Kripto para borsası Ankex, Qredo tarafından yapılan açıklamayla kapanma kararı aldığını duyurdu. Geçtiğimiz yıl eski Genesis Trading CEO’su Michael Moro’nun liderliğinde faaliyete geçmişti. Moro, Ankex’i yönetirken gözetimsiz ve merkezi olmayan finansı (DeFi) unsurlarıyla profesyonel tüccarları bir araya getirme hedefi koydu.

Ancak, ayı piyasası koşulları nedeniyle şirket, faaliyetlerini durdurma kararı aldı. Qredo, topluluğa yönelik mesajında, “Ankex’in geliştirilmesi duraklatıldı” dedi ve halka açık beta lansmanı için hazırlık aşamasında karar alınmasını üzücü bir gelişme olarak nitelendirdi.

ankex

Kripto borsalarındaki rekabetin artmasıyla birlikte, müşteriler varlıklarını koruma konusundaki taleplerini artırdılar. Ancak, FTX’in geçtiğimiz yılki iflası ve beraberinde getirdiği belirsizlikler, Ankex’in zor bir dönemden geçerek kapanmasına neden oldu. Bu durum, kripto para sektöründeki hızlı değişimlere uyum sağlamanın ve risklerle başa çıkmanın önemini bir kez daha ortaya koyuyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir