Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.488
% 0.66
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.488
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Pyth Token, Binlerce Cüzdanın Airdrop Almasıyla Değerine Değer Kattı!

Pyth Network

Pyth Network, binlerce cüzdana airdrop gönderimi gerçekleştirdiğini duyurdu. Ağın toplam değeri, 120 protokol tarafından güvence altına alınan 1,5 milyar doları aşmaktadır. Oracle ağı Pyth‘in token’ının fiyatlandırması, Pazartesi günü 90.000 cüzdan için gerçekleştirdiği airdrop sonrasında 468 milyon dolarlık bir piyasa değeri ile dikkat çekti.

CoinMarketCap verilerine göre, token değeri 0,51 dolara kadar yükseldikten sonra şu anda 0,32 dolar civarında işlem görmektedir. Airdrop’a hak kazananlar, zincir içi yönetim oyları için kullanılacak tokenlarını talep etmek için 90 gün süreye sahip olacaklardır.

Başlangıçta dolaşımda olan 1,5 milyar arzın yanı sıra, toplam arzın kalan %85’i altı ila 42 ay arasında kilitlenecektir. Airdrop için ayrılan 250 milyon token ise talep edilmeyi beklemektedir. Pyth Network, şu anda 120 protokolde 1,5 milyar dolarlık toplam değer güvencesine (TVS) sahip olup, bu durum onu dördüncü en büyük fiyatlandırma oracle’ı haline getirmektedir.

2 Who's involved with the Pyth network? - Pyth Network

DeFiLlama’ya göre, rakip Chainlink’in (LINK) TVS’de 14,7 milyar doları bulunmaktadır. Proje, akıllı sözleşmelere veri göndermeden önce borsalardan ve kurumsal tüccarlardan birinci taraf fiyatlandırma verilerini toplamaktadır.

İlginizi Çekebilir: 20-27 Kasım Haftası Hangi Coin’lerin Kilitleri Açılacak?

Pyth geliştiricileri, şirketin sosyal medya platformu X’in (eski adıyla Twitter) sayfasında, “Bugün, Pyth Network’ün izinsiz ana ağının resmi lansmanını işaret ediyor ve protokol için yeni bir token odaklı yönetim çağını başlatıyor.” ifadesiyle duyuruda bulundular. “Ekosistem katılımcıları, PYTH Tokenlarını Pyth staking programında kilitleyerek topluluk yönetimi önerilerine oy verebilir ve Pyth Yönetişimine aktif bir şekilde katılabilirler.”

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için BURAYA tıklayarak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir