Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.349
% 1.24
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.349
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Bowling Oyuncularına Dijital Ödüller Veriliyor!

Profesyonel Bowlingciler Birliği (PBA) ve Bowlero, bowling oyuncularının becerilerini takdir etmek için dijital ödüllerin dağıtılacağı bir girişim başlattı. Bu ödüller, NFT tabanlı olup takas edilemez ve satılamaz niteliğe sahiptir. Bowlero’nun Baş Strateji Sorumlusu Lev Ekster, bu girişimi “steroidler üzerinde bir sadakat programı” olarak tanımladı.

Bu program kapsamında, oyuncuların belirli başarıları elde etmeleri durumunda NFT ödüllerine hak kazanacakları belirtiliyor. İlk aşamada, oyuncuların ilk 200 puanlık oyun yapması, mükemmel bir 300 oyun gerçekleştirmesi, toplamda 700 veya 800 puanlık bir seri yapması veya puanından 50 veya 100 puan fazlasını elde etmesi gibi başarılar ödüllendirilecektir.

Dijital ödüllerin yanı sıra, ilerleyen aşamalarda PBA, kazanılabilir puanlarla birlikte fiziksel ürünler veya belirli başarılar için fiziksel ödüller sunmayı planlamaktadır. Bu fiziksel avantajların doğrulanması için Avalanche blok zinciri kullanılacak.

PBA, dijital ödüllerin dağıtılması konusunda Layer 3 Labs ile işbirliği yapacak. Bu işbirliği sayesinde, PBA’nın dijital ödül programının ilerleyen dönemde milyonlarca bowling oyuncusunu Web3’e dahil etme potansiyeli bulunmaktadır.

PBA’nın hedefi, Bowlero liglerini aşarak bu programı tüm Amerika veya dünyadaki bowling salonlarında kullanılabilir hale getirmektir. Ancak, bu yeni girişimin başarılı olabilmesi için öncelikle Bowlero liglerinde uygulanacak ve ilerleyen süreçte geliştirilmeye devam edilecektir.

Bu girişim, bowling oyuncularına daha fazla motivasyon ve rekabet ortamı sunmayı hedeflemektedir. Dijital ödüllerin verilmesi, oyuncular arasında heyecanı artıracak ve başarılarının tanınmasına olanak sağlayacaktır. PBA‘nın bu adımı, bowling dünyasında yeni bir dönemi başlatabilir ve daha geniş bir katılımcı kitlesini çekebilir.

Nft kullanımı hakkında detaylı bilgi için Coinmühendisi Youtube kanalında bulunan videomuzu izleyebilirsiniz.

SIFIRDAN NFT NEDİR ? NFT EKOSİSTEMİNE GİRİŞ❗ÜNLÜLER ALIYOR NFT FİYATLARI UÇUYOR NFT EĞİTİM SERİSİ #1

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version