Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.941
% 1.22
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.941
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Popüler Kripto Borsasından Yeni Proje!

Kripto

Popüler Kripto para türev borsalarından biri olan Bitget, yeni bir kurumsal sosyal sorumluluk projesini başlattı.

Bitget, dünyanın önde gelen kripto para türev borsalarından biri olarak, Blockchain4Youth adlı yeni bir kurumsal sosyal sorumluluk projesini başlattı. Bu projeyle Bitget, beş yıl boyunca 10 milyon dolar ayırarak gençlerin blockchain teknolojisi konusunda bilgi sahibi olmalarını ve projelerini hayata geçirmelerini destekleyecek.

Blockchain4Youth projesi, Bitget Academy aracılığıyla blockchain kursları ve sertifikaları sunacak ve dünya çapındaki üniversitelerle işbirliği yaparak kampüs dersleri düzenleyecek. Proje ayrıca, diğer önde gelen blok zinciri firmalarıyla işbirliği yaparak genç girişimcilerin yenilikçi projelerini kuluçkaya yatırmak için U30 hackathon’larına ev sahipliği yapacak.

Bitget’in amacı, gençlerin blockchain teknolojisi konusunda bilgi sahibi olmalarını sağlamak ve onlara ilham vermek. Bu sayede gençlerin blockchain teknolojisini kullanarak yeni ve inovatif projeler geliştirmeleri ve dünyada fark yaratmaları hedefleniyor.

Bitget Academy, bu ay Tayvan, Vietnam ve Tayland’daki üniversitelerde Web3 üzerine düzenlenecek bir dizi kampüs dersiyle başlayacak. Borsa, yeni girişimi için eğitimcilerle ortaklıklara açık olduğunu söylüyor.

Bitget’in Blockchain4Youth projesi, kripto para birimlerine sahip olan gençlerin sayısındaki artışa dikkat çekiyor. Yakın tarihli bir Bitget anketine göre, Amerika Birleşik Devletleri, Çin, Japonya, Almanya, Nijerya ve Endonezya gibi büyük ekonomilerdeki Y kuşağının %46’sı şu anda kripto para birimlerine sahipken, X kuşağının %25’i, Z kuşağının %21’i ve baby boomers kuşağının %8’i kripto para birimlerine sahip.

Binance Charity’nin benzer bir girişimi, 2023 yılında 30.000’den fazla burs sağlama taahhüdüyle gençleri desteklemeye devam ediyor. Binance Charity, 2018’deki başlangıcından bu yana 32 Web3 sosyal projesine 23 milyon dolar taahhüt ettiğini söylüyor.

Sonuç olarak, Bitget ve Binance Charity’nin bu tür sosyal sorumluluk projeleri, gençlerin blockchain teknolojisi konusunda bilgi sahibi olmalarını ve projelerini hayata geçirmelerini destekliyor. Bu projeler, gençlerin gelecekteki inovasyonlara yön vermelerine ve dünya genelinde fark yaratmalarına yardımcı olabilir.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip etmeyi unutmayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir