Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.691
% 5.10
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.691
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Popüler Kripto Borsası: GALA Saldırısı Kötü Niyetle Yapıldı!

Huobi Bulut Cüzdan

Popüler kripto borsası Huobi, geçtiğimiz günlerde yaşanan GALA hack olayı açıklama yaptı.

Kripto borsası Huobi 6 Kasım tarihinde web sitesi üzerinden bir gönderi yayımladı. Yayımlanan yazıda, geçtiğimiz günlerde GALA’yı etkileyen ve sonrasında pNetwork’ün  kendi kendine düzenlediği bir siber saldırı olduğu anlaşılan olay ile ilgi, kötü bir amaca hizmet ettiğini ve pNetwork’ün pGALA’yı tamamen yok etmeden önce  borsaların bu durumdan haberdar olmadığını iddia etti.

pNetwork olay günü attığı tweet ile tüm borsaların bildirildiğini ve beraber çalıştığını söylemişti. Huobi’ye bu yaptıkları saldırıya bir bahane uydurmak için yapılan bir açıklama.

Huobi yayımladığı yazıda şıuları ekledi: “pNetwork’ün GALA olayıyla ilgili teyit edilmemiş tek taraflı açıklamasının gerçeklerden ciddi şekilde saptığı göz önüne alındığında, Huobi Global kullanıcılarının varlıklarının güvenliğine büyük zarar vermiştir ve proje kendi sorumluluğundan tamamen kurtulmayı amaçlamaktadır. Dünyanın önde gelen sanal varlık alım satım platformu olarak, kullanıcıların çıkarlarını korumak ve kullanıcı varlıklarının güvenliğini korumak, dokuz yıl önce kuruluşundan bu yana Huobi için en önemli şey olmuştur. Bu taahhüdü yerine getirmek için Huobi Global, zarar gören tüm kullanıcıları platformda birleştirme ve temsil etme konusunda öncülük edecek ve toplu dava, raporlama, soruşturma ve cezai kovuşturma dahil tüm yasal yolları almak için küresel ortaklarla birlikte çalışacak.”

Olay günü borsa pGala yatırma ve çekme işlemlerini askıya aldığını duyurmuştu.

pNetwork, konuyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada Huobi’nin suçlamalarını kınadığını ve yasal süreçlere başvuracağını belirten pNetwork ekibiHuobi’nin perşembe günü bilgilendirildiğini ve 2 dakika sonra acil durumu kabul ettiğini belirtti.

Huobi borsasında işlem yapmak için indirimli kodumuz kullanabilirsiniz.

Bu tür Son Dakika haberleri, duyuruları ve analizleri telegram, youtube ve twitter kanallarımızı takip ederek öğrenebilirsiniz.

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir