Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.515
% 0.59
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.515
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Popüler Analiste Göre Kripto Para Piyasası İyiye Gitmeden Önce Daha da Kötüleşecek

Popüler kripto analisti Michaël van de Poppe, dijital varlık piyasalarında işlerin daha iyiye gitmeden önce kötüye gideceğini düşünüyor. Trader, Bitcoin’in (BTC) önümüzdeki ay 49.000 dolar aralığına düştüğünü görebileceğimizi söylüyor. Ancak Van de Poppe, altcoinlerin 2022’nin başlarında yükseleceğine inanıyor.

“Hala böyle bir şeyin BTC’de olacağını varsayıyorum. Düzeltmenin sonuna yakın. Altcoinler biraz daha düşecek ve Ocak ayından itibaren hızlanacak. Eğlenceli olacak.”

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

BTC, yazının yazıldığı sırada 56.900 dolardan işlem görüyordu. Kripto analisti, yatırımcıların piyasa belirsizliği ve olası bir ayı piyasası korkusu nedeniyle risklerini en aza indirmek istedikleri için altcoinlerin şu anda “düşüşte olduğunu” ekliyor.

“Sabretmek gerekiyor ancak bir sonraki koşu eğlenceli olacak.”

Van de Poppe ayrıca, Cardano’nun 0,000023 BTC’de (1,31 dolar) destek bulmadan ve potansiyel olarak önümüzdeki yılın başlarında eğilimini tersine çevirmeden önce 2021’in geri kalanında Bitcoin (ADA/BTC) karşısında değer kaybedeceğini tahmin ediyor. Cardano şu anda 1.57 dolardan işlem görüyor.

Van de Poppe ayrıca, merkezi olmayan bir video paylaşım blok zinciri ağı olan Verasity’nin token’ı VRA’nın son fiyat hareketini de analiz ediyor. Analist, piyasa değerine göre 301. sıradaki kripto paranın “doğal ve sağlıklı” bir düzeltmeye maruz kaldığını söylüyor.

“Bana göre, fiyat hareketi olarak tamamen iyi. ”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir