Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$60.919
% 4.09
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 60.919
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Kelly, Ethereum Vadeli ETF’i İçin Başvuruda Bulundu

ETF şirketi Kelly ETFs, SEC’ye bir Ethereum vadeli ETF’i için başvuruda bulundu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Kelly ETFs, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) bir Ethereum vadeli ETF’i için bir N1-A formu ile başvuruda bulundu. Bu form, açık uçlu yatırım fonları oluşturmak isteyen yatırım şirketleri tarafından kullanılır ve ürünü hem 1933 Menkul Kıymetler Yasası hem de 1940 Yatırım Şirketi Yasası kapsamına alır.

SEC Başkanı Gensler, daha önce yaptığı açıklamarında 40 Yasası kapsamında başvuru yapılan kripto ürünlerine, özellikle de Chicago Ticaret Borsası’nda işlem gören vadeli işlemleri daha yakında inceleyebileceğini söylemişti.

Gensler’ın bu yorumunun ardından birkaç Bitcoin vadeli ETF’i onaylandı. Ancak kurum, henüz bir Ethereum ürününü onaylamadı.

The Kelly Ethereum Ether Strategy ETF adlı ürün, federal düzeyde regüle edilmiş borsalarda işlem gören (şimdilik CME) Ethereum vadeli sözleşmelerini barındıracak. Ürün Ethereum’a doğrudan yatım yapmayacak ve geçtiğimiz haftalarda onaylanan Bitcoin vadeli ETF’leri ile benzer şekilde çalışacak.

Onaylanır mı?

Eğer SEC reddetmezse, ürün bugünden itibariden 75 gün sonra yürürlüğe girecek. Ancak ünlü ETF analistleri Eric Balchunas ve James Seyffart’a göre ürünün onaylanması pek olası değil.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir