Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.855
% 3.38
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.855
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Popüler Analist: Sepetimde! Bu 5 Altcoin 10x Yapabilir

Kripto piyasası, belirsizlikleri besleyen birkaç olay nedeniyle bir süredir yatay ivme kazandı. Ancak analist Lark Davis, 5 altcoin’in büyük potansiyellere sahip olduğunu düşünüyor. Tahminlerin kesinlik bulundurmadığını unutmadan Davis’in 10x başlıklı altcoin listesine bakalım.

Lark Davis’in listesinden 10x yapabilecek 5 altcoin

Polkadot müzayedelerinin kazananlarından Moonbeam (GLMR), şimdi DeFi uygulamalarında ve sonucu olarak TVL’de artış görüyor. Platform, birkaç üst düzey yatırımcıyı kendine çekmeyi başardı. Bunlar arasında Binance Labs, Coinbase Ventures ve Fenbushi Capital var. Ek olarak, popüler Curve Finance dahil olmak üzere önemli sayıda kripto projesi Moonbeam üzerine inşa ediliyor. Diğerleri, yerel Moonbeam uygulamaları Stella Swap ve Solarbeam’dir. Davis, Moonbeam’i stake için tercih ettiğini söylüyor ve 10 kat artırma potansiyeline inanarak ödüllerini elinde tutuyor.

Nispeten bilinmemesine rağmen Davis, Oasis Network’ü (ROSE) yaklaşan projeleri, artan benimsenmesi, gizlilik teknolojisi ve piyasa değerindeki büyüme için övüyor. Blockchain, Andreessen Horowitz (a16z), Pantera ve Polychain Capital’den birkaçını belirtmek için büyük bir desteğe sahip. Kısa süre önce altcoin, ekosistemindeki uygulamaları ve büyümeyi desteklemek için kullanmayı planladığı 200 milyon dolar topladı. Bu nedenlerden dolayı Davis, ROSE fiyatının tıpkı Moonbeam gibi piyasa değerini kolayca 10 kat artırabileceğini söylüyor.

Moonbeam gibi Acala da (ACA) Polkadot Relay Chain’de bir soltu yönetti ve şimdi önemli bir DApps oyuncusu olmayı planlıyor. Acala, Polkadot ekosisteminin ana stablecoin’i olmayı hedefleyen yerel bir merkezi olmayan stablecoin aUSD başlattı. Şimdiye kadar, platform bu hedefi finanse etmek için 250 milyon dolar topladı. Ayrıca Acala, çok çeşitli Ethereum uygulamalarıyla entegre olabilir. Daha yakın zamanlarda ağ, Terra’nın en büyük uygulaması olan Anchor ile birlikte çalıştı. Arrington Capital ve Polychain Capital, diğerleri arasında güçlü bir destek görüyor.

Son olarak, Avalanche’ın en büyük borsası olan Trader Joe, artık kullanıcıların JOE token’lerini USDC cinsinden ödüller için stake etmelerine izin veriyor. Kilitli token’ler ayrıca farming ödüllerini de artırıyor. Daha da önemlisi, Davis kripto mantrasını “kendi araştırmanı yap” şekilde yineliyor. Yatırım kişisel ve risklidir ve bu nedenle iyi bilgilendirilmelidir.

Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH)

Coinmuhendisi.com olarak analizlerini paylaştığımız Lark Davis, kripto piyasasındaki hakim konumları nedeniyle fiyatlarına rağmen düzenli aralıklarla BTC ve ETH satın alıyor. Analistin bu eğilimi, ilerici büyüme üzerinde uzun vadeli bankacılık tarafındadır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir