Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.192
% 1.29
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.192
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Bu Web3 Coin’i Ortaklık Haberiyle Fırladı!

Hareket et-kazan mekanizmasını popülerleştiren bir Web3 Coin projesi, yeni ortaklık haberinin ardından sosyal medya ve fiyat patlaması yaşıyor.

ASICS ayakkabı satışı, oyununun BNB Chain’deki lansmanına işaret ediyor

Eğlenceli sosyal unsurlara ve oyunlaştırma tasarımına sahip Web3 yaşam tarzı uygulaması STEPN’in yerel token’i GMT bir süredir trendlerde. Resmi STEPN Twitter hesabındaki bir tweet’e göre, çığır açan oyna-kazan oyununa olan ilgi son haftalarda patlama yaşadı ve oyuna şu anda günlük 300.000 aktif kullanıcı eşlik ediyor. Ek olarak, oyun içi spor ayakkabı NFT’lerini yükseltmek için gerekli olan kripto para birimi Green Metaverse Token (GMT), yalnızca geçen ay %384 artarak önemli artışlar gördü.

Öte yandan GMT fiyatının son zamanlardaki yükselişi, STEPN x ASICS ayakkabı NFT’lerinin piyasaya sürülmesiyle teşvik edilmiş görünüyor. Önceki 24 saat içinde, GMT %34 daha artarak piyasa değerini 2 milyar dolara ulaştırdı.

Web3 coin dev etkinliği duyurdu

Binance NFT pazarında STEPN x ASICS NFT spor ayakkabı satışına kaydolan kişiler, önümüzdeki haftalarda oyunun BNB Chain versiyonunda kullanılacak ilk STEPN ayakkabılarını almak için seçilecek. Oyunda kullanılmak üzere, gizemli ayakkabı kutuları, gerçek dünyada hem yaygın hem de nadir bulunan çeşitli ASICS tipi Walker, Jogger, Runner ve Trainer ayakkabılarını içerecek. Her bir kutunun maliyeti 0,5 BNB veya yaklaşık 208 dolar olan 2010 yılı ayakkabı kutuları şu anda satın alınabilir. Şirkete göre, yeni ASICS ayakkabılarının en düşük örnekleri şu anda ikincil piyasada en az 1.889 dolardan satılıyor.

Pazarlama materyallerinde STEPN kendisini bir “Web3 yaşam tarzı uygulaması” olarak tanımlıyor ve kullanıcıları yürürken, koşarken veya dışarıda koşarken token kazanmaya teşvik ediyor. Coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere, oyun başlangıçta Solana’da piyasaya sürüldü ve şimdi BNB Chain üzerinde kullanıma sunulacak. Kullanıcıların oyuna katılabilmeleri ve para kazanabilmeleri için öncelikle oyun içi mağazadan bir çift ayakkabı NFT’si satın alması gerekiyor. NFT’ler için mevcut taban fiyat, yazı yazılırken 11.5 SOL, yani 1.218 dolar civarında.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve , ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir