Kriptolar:
29756
Bitcoin:
$66.814
% 0.38
BTC Dominasyonu:
%54.4
% 0.24
Piyasa Değeri:
$2.43 T
% 3.07
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 66.814
BTC Dominasyonu:
% 54.4
Piyasa Değeri:
$2.43 T

Popüler Altcoin İçin Büyük Düşüş Uyarısı: Bu Seviyeler!

Cardano, hayati bir destek seviyesinin altına düştükten sonra Perşembe gününe de düşüş modunda başladı. Altcoin piyasasında işlem hacminin olmaması, analistlere göre daha fazla kaybın beklenebileceğini gösteriyor.

Cardano 0,50 doların altına düştükten sonra tehlikeyle karşı karşıya

Cardano, önemli bir destek alanını ihlal ettikten sonra baskı altında kaldı. Piyasa değerine göre sekizinci en büyük kripto para birimi, son 24 saat içinde bir noktada %7 düşüş gördü. Ani düşüş, ADA’yı hayati 0,50 dolar destek seviyesinin altına itti ve kripto türev borsalarında 1,40 milyon doların üzerinde tasfiyeye neden oldu. Mevcut fiyat seviyeleri etrafındaki daha fazla satış baskısı, analist Mali Deli’ye göre daha dik bir düzeltme şansını artırabilir.

Coinmuhendisi.com analizlerinde yer verdiğimiz üzere Cardano, dört saatlik grafiğinde gelişen simetrik bir üçgenden çıkıyor. Modelin Y ekseninin yüksekliği, ADA’nın 0,50 dolar destek seviyesinin altına düştüğünde %33,5’lik bir düşüş trendine girdiğini gösteriyor. %50 Fibonacci geri çekilme seviyesinin altında yaklaşık 0,48 dolar olan dört saatlik bir mum çubuğu, muhtemelen karamsar görünümü doğrulayacak.

Bu durumda, Cardano 0,34 dolara, hatta 0,32 dolara doğru düşmeye devam edebilir. ADA’nın 12 Mayıs’taki 0,38 dolardan düşük salınımının, düşüş sırasında potansiyel destek görevi görebileceğini belirtmekte fayda var.

Altcoin bu dipleri görebilir

Yukarıdaki analizlerden görüldüğü üzere, Cardano çok önemli bir destek alanının altına düştü. Analist Mali Deli, Cardano fiyatının aşağı yönde ivme kazandığı bir senaryoda şu seviyeleri belirliyor:

ADA 0,55’in altında işlem görmeye devam ettiği sürece, oranlar muhtemelen ayıları desteklemeye devam edecek. Bununla birlikte, bu direnç bariyerinin üzerinde dört saatlik bir mum grafiği kapanışı, karamsar görünümü geçersiz kılabilir. Bu tedarik duvarını kesmek, Cardano’nun arkasındaki satın alma emirlerinin sayısını hızlandırabilir ve fiyatı 0,61 dolara doğru itebilir.

Bu arada, Korku ve Açgözlülük Endeksi, son haftalarda korku, belirsizlik ve şüphe tarafındaydı. Ayrıca, on-chain ve teknik indikatörler, mevcut olumsuz duyarlılığın henüz Bitcoin üzerinde tam etkisini göstermediğini ve henüz bir piyasa dibinin görünmediğini gösteriyor. Duyarlılık düşükken yatırım yapmak, tarihsel olarak kripto para yatırımcılarına iyi hizmet etmiş olsa da, mevcut koşullar daha dik bir düşüş için olgun görünüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir