Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.311
% 2.23
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.311
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Analist Bitcoin ve Bu Altcoin İçin Uyardı: Düşüş Kaçınılmaz!

Cred lakaplı kripto para analisti, piyasa devleri Bitcoin ve Ethereum’un yörüngesini yalnızca bir mucizenin değiştirebileceğini söylüyor. Tahminlerin kesinlik bulundurmadığını unutmadan analistin beklentilerine bakalım.

Analist, Bitcoin ve Ethereum için “mucize ralliye” ihtiyacı olduğunu söylüyor

Güncel analizlerinde Cred, Bitcoin’in (BTC) 2021 Haziran’ından bu yana düzenlenen destek bölgesini korumak için “yakın ve güçlü bir ralliye” ihtiyacı olduğunu söyledi. Analist, ralli gerçekleşemezse daha fazla düşüş olasılığının artacağını söylüyor:

Aylık kapanışa yalnızca bir hafta kala, yakın ve güçlü bir rallinin olmamasıyla Mayıs ayı makro aralık kırılımı olarak kapanacak. Aylık kapanışın ardından piyasa toparlansa bile, bu ralli, direnci 35.000 dolardan 37.000 dolara çeviren düşüşün yeniden test edilmesi olarak değerlendirilmelidir.

Sonuç olarak analist, Bitcoin’in 30 bin doları göreceği bir senaryo paylaşıyor:

Piyasanın bu hafta aylık ve haftalık aralık bozulmaları gibi görünen şeyleri düzeltmek için mucizevi bir ralli oluşturması gerekiyor. Bu olmazsa, düşük-orta 30.000 dolara doğru müteakip rallilerin yeniden düşüşe geçmesi ve düşüşün devam etmesi çok daha olası hale geliyor.

Cred’e göre, aralık bozulursa, Bitcoin en kötü senaryoda mevcut seviyeden %50’den fazla düşebilir. İkinci turda analist 20 bin dolar altındaki destekleri sıralıyor:

Piyasa daha düşük işlem görmeye devam ederse, aşağı yönlü hedeflerimiz orta vadede 20.000 dolar civarında (200 haftalık hareketli ortalama, önceki döngünün tüm zamanların en yüksek seviyesi) ve aylık zaman çerçevesinde makul bir şekilde 14.000 dolar.

Ethereum’un kritik bir direnci aşması gerekiyor

Ethereum’a (ETH) dönen Cred, lider altcoin’in de Mayıs sonundan önce güçlü bir ralliye ihtiyacı olduğunu söylüyor. Cred’e göre, 2021 Nisan’ından bu yana sürekli olarak yukarıda kapattığı destek bölgesinin çökmesini önlemek için Ethereum’un 2.300 doların üzerinde kapanması gerekiyor.

Coinmuhendisi.com olarak analizlerini paylaştığımız Cred, Ethereum’un fiyatı ek düşüş görürse, mevcut seviyelerden %40’ın üzerinde düşmesini hedeflediğini söylüyor:

Aşağı yönlü hedeflere gelince, yukarıda belirtilen aralığa geri dönüş olmazsa, 1000 dolar (200 haftalık hareketli ortalama, aylık destek) civarında çok fazla izdiham var.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir