Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.980
% 1.11
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.980
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Polymer Labs, A Serisi Turunda 23 Milyon Dolar Topladı!

Polymer Labs Ethereum ve toplamalarına hizmet olarak birlikte çalışabilirlik sağlayacak Katman 2 ağı, A Serisi finansman turunda 23 milyon dolar topladı.

Polymer Labs Salı günü yaptığı açıklamada, Coinbase Ventures, Placeholder, Digital Currency Group, North Island Ventures ve Figment Capital’in katıldığı tura Blockchain Capital, Maven 11 ve Distributed Global’in ortak liderlik ettiğini söyledi.

Polimer’in tur için ne zaman artışa başladığı ayrıca projenin ne zaman kapandığı belli değil. Kurucu ortak Peter Kim, zaman çizelgesi hakkında yorum yapmayı reddetti. Ayrıca turun yapısı ve bunun bir özsermaye mi, token mi yoksa özsermaye artı token-varant turu mu olduğu ve değerleme hakkında yorum yapmayı reddetti.

Polymer’in A Serisi tohum turu iki yıl önce 3,6 milyon dolar topladıktan sonra gerçekleşti. Kim, projenin Ethereum birlikte çalışabilirlik altyapısının geliştirilme aşamasında olduğunu ve test ağını yaklaşık 2 ay kadar bir süreyle başlatmayı planladığını söyledi.

Ethereum Çalışabilirlik Merkezi

Polymer Labs, internetin yeni neslini oluşturmak amacıyla önce Ethereum’un ardından tüm blok zincirlerini birbirine bağlamak için bir “Ethereum birlikte çalışabilirlik merkezi” inşa ediyor.

Polymer, mevcut Katman 2 ağları ve birlikte çalışabilirlik token köprülerinin yaygın olarak kullanıldığını fakat saldırılara karşı güçlü olmadığını belirterek, Katman 2 toplamasının farklı zincirlerdeki protokollerin “yeni güven varsayımları getirmeden verimli ve güvenli bir şekilde iletişim kurmasını, işlevselliğini geliştirmesini” sağlayacağını ekledi.

Şirket, merkezi olarak Blok Zincirleri Arası İletişim protokolünü, blockchain birlikte çalışabilirliği için Cosmos standardını ve Optimism Stack’ı kullanıyor.

Polymer, herhangi bir zincir üzerinde herhangi bir web3 uygulaması geliştiren herhangi bir geliştiricinin eninde sonunda birlikte çalışabilirlik aracını kullanabileceğini söyledi.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version