Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.379
% 0.90
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.379
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Core Scientific Nasdaq’ta Ticarete Devam Edecek!

Bitcoin madencilik şirketi Core Scientific, 2022’deki iflas başvurusundan sonra yeniden yapılanma çabaları sonucunda Nasdaq’a geri döndüğünü ve Çarşamba günü ticarete devam ettiğini duyurdu.

Şirket Salı günü yaptığı açıklamada, yeniden yapılandırma planının, ekipman kredisi veren ve dönüştürülebilir senet sahibi borcunu öz sermayeye dönüştürerek 400 milyon dolarlık borcunu azaltmasına olanak sağladığını söyledi.

Core Scientific, planının kalan dönüştürülebilir borcun dönüştürülmesi, yatırımcılara geçerli garantiyi vermesi ve mevcut nakiti borcunu ödemek için kullanması yoluyla borcunu daha da azaltabileceğini söyledi.

Core Scientific’in CEO’su Adam Sullivan yaptığı açıklamada: “Pragmatik büyüme planımızı uygulamaya koymaya, önümüzdeki halvinge hazırlanmaya devam etmeye ve enerjiyi bitcoin madenciliği ve diğer potansiyel uygulamalar için yüksek değerli hesaplamaya dönüştürerek değer yaratmaya hazırız.”

Şuan ABD’nin beş eyaletinde 724 megawatt güce sahip madencilik tesisleri işleten Core Scientific, yeni bitcoin madencilerini devreye almayı planladığı için önümüzdeki dört yıl içinde toplam madencilik kapasitesini %50’nin üzerinde artırmayı planlıyor.

Aralık 2022’de şirket, kripto fiyatlarındaki düşüşler ve bir dizi piyasa başarısızlığından sonra Bölüm 11 iflas koruması için başvuruda bulundu. Başlıca alacaklılar arasında BlackRock ve yatırım bankası B. Riley vardı.

Bitcoin madencileri Marathon Digital ve Riot Platforms’un hisseleri, ABD’nin 10 Ocak’ta birden fazla spot bitcoin borsa yatırım fonunu onaylamasının sonra bitcoin dalgalanmasının ardından bu ay düştü. Marathon Digital’in hisseleri bu ayın başından itibaren %29,74 oranında düşüş yaşadı ve Riot Platforms düştü.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version