Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.751
% 0.74
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.751
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Polygon’un Kurucu Ortağı Görevinden İstifa Etti!

polygon'un kurucu ortağı

Polygon’un kurucu ortağı Jaynti Kanani, 2017 yılında kuruluşuna katkıda bulunduğu Polygon şirketindeki tam zamanlı görevlerinden ayrılmaya karar verdi.

Jayni Kanan Polygon’un web sitesine göre, Polygon ve projelerinin toplam 10 kurucu ortağından biridir. Bu görevinden ayrılma nedeni olarak işleri biraz dışarıdan izlemek için ayrıldığı söyledi.

Jayni Kanan, “2017’de Polygon’u başlattıktan sonra, yaklaşık 6 ay önce, günlük işlerden geri çekilmeye karar verdim. Polygon’un parlak geleceğine ve tutkulu topluluğuna daha fazla güveniyorum. Yeni maceralara odaklanırken hala kenardan Polygon’a destek verip tezahürat edeceğim ve katkıda bulunacağım. Polygon 2.0 için iyimserim!” dedi.

Bu ayrılık kararından sonra Polygon’un kurucu ortağı Sandeep Nailwal, “Bu beni duygusal yapıyor. Birlikte geçirdiğimiz bu yolculuk harikaydı, kardeşim. Ama Polygon için bu sadece başlangıç, bu çılgın Polygon yolculuğunda daha uzun süre birlikte olabilseydik keşke. Ama ne yapman gerektiğini yapmalısın, değil mi?
Polygon’ı birlikte ileriye taşımaya devam edelim, Polygonlabs içinde ya da dışında olması fark etmez. Harika iş çıkarıyorsun, Efsane!” açıklamasında bulundu.

Bu yılın başlarında ise şirketin diğer bir kurucusu Anurag Arjun şirketten istifa ettiğini duyurmuştu. Bu istifadan sonra şirketten istifa eden kurucu ortak sayısı ikiye yükselmiş oldu.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir