Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.832
% 2.14
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.832
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Polygon tabanlı Y00TS NFT’ler Ethereum’a Taşınacak

y00ts

Nft projesi 10 Ağustos’ta Asya’da duyurulan popüler bir misli olmayan token projesi olan Y00ts, Polygon’dan Ethereuma taşınacak.

Sadece bu yılın başlarında Solana’dan Polygon’a geçiş yapan Y00ts projesi yakında Ethereum tarafına bir geçiş daha yapacağını söyledi. Proje taşınmanın bir parçası olarak, Polygon’un sağladığı 3 Milyon $’lık hibe iade edecek.

Y00TS, “Polygon’u hala seviyoruz. DeGods ve y00ts topluluğu artık birleşmenin vakti geldi diye tweet attı. Sözlerine geçiş tarihinin kısa sürede açıklanacağını söyledi.

Nft koleksiyonu başarılı şekilde taşındıktan sonra , Ethereum’daki DeGods koleksiyonuna katılacak. İki Nft projesini ise Ekim 2021’de Frank olarak bilinen Rohun Vora Solana’da üzerinde oluşturdu.. Nisan ayında ise ekip DeGods’u Ethereum’a taşımıştı.

Frank, Nft koleksiyonun geçişinin duyurulmasının ardından,

“Çalışması için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık, ancak yalnızca 2 topluluğumuzu bir araya getirmemiz gerekiyor.” dedi.

Şeffaflık ruhuyla, 3. Sezonun tamamen DeGods ile ilgili olacağı konusunda net olmak istiyoruz. Y00TS topluluğu bizim için ortaya çıkarsa memnun oluruz. Bunların karşılığında y00ts 2’de daha sıkı gideceğiz. Hepimiz büyük bir aileyiz. Ek olarak bu sözleri söyledi.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Y00TS’nin Floor Fiyatı Yükseldi

Coin Mühendisi verilerine göre y00ts’nin floor fiyatı son 24 saatte %7,2 artarak 1,88 Eth’ye yükseldi. Fakat Degods’un floor fiyatı %4,9 düşerek 8,9 Eth oldu. Ayrıca DeGods şu anda 24 saatlik hacim açısından en çok işlem gören 3. Nft koleksiyonu ve y00ts ise en çok işlem gören 8. koleksiyon.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir