Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.156
% 0.42
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.156
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Polygon, Mart Ayı İçinde Kullanıcı Aktivitesini Arttırdı

Polygon

Veri analizlerine göre Polygon, mart ayı içinde kullanıcı aktivitesini attırarak en büyük ikinci oyun blok zinciri haline geldi.

Merkezi olmayan uygulama (DApp) analiz platformu DappRadartarafından yayınlanan bir rapora göre, Polygon’daki oyunlarla ilgilenen UAW sayısı Mart ayında 138.081’e ulaşarak Şubat ayına kıyasla %53 artış gösterdi. Bu rakam, Polygon’u Hive ve BNB Chain gibi diğer blok zincirleriyle karşılaştırıldığında oldukça önemli bir yerde konumlandırıyor.

“Daha önce DeFi DApp’larıyla tanınan bir blok zinciri olan Polygon, bu ay Hive’ı geride bırakarak ikinci sıraya yerleşti. Bu Polygon için olumlu bir işaret, çünkü artık bir oyun blok zinciri olarak tanınmaya başladı.”

DeepRadar göre artışın nedenleri pek bilinmiyor ancak belirli bir oyun olan BoomLand’ın Hunters On-Chain oyununun son 30 günde %17.000’den fazla UAW artışı sağladığını belirtiyor. Hunters On-Chain, NFT entegrasyonları ile oynaması ücretsiz bir RPG oyunu ve Minecraft’a benzer bir görünüme sahip. Özellikle 9 Mart’ta, oyun tüm zamanların en yüksek UAW sayısı olan yaklaşık 55.300’ü gördü.

Verilere göre tüm zincir içi oyun faaliyetlerinin Mart ayında %3,33 oranında azaldı. ancak oyunların DApp sektörü faaliyetlerinin %45,6’sını oluşturduğunu belirtiyor. Son olarak, Polygon etrafındaki NFT, oyun ve Metaverse ile ilgili yükseliş ivmelerine de dikkat çekiyor.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir