Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.501
% 4.16
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.501
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Galxe Nedir? Ne İşe Yarar?

Galxe Nedir

Galxe nedir? Galxe, Web3 üzerinde topluluklar kurmak için kullanıcıların kendi altyapısını kullanmasına olanak veren bir proje olarak karşımıza çıkıyor. Bu kimlik bilgisi altyapısı sayesinde, yatırımcılar ve geliştiriciler topluluklar inşa edebiliyor. Ayrıca bunları yaparken, $GAL adlı coin’leri de ekstra katkılar sağlıyor. Bu yazımızda sizler için Galxe projesi ve kendi belirteci olan $GAL’a değineceğiz. Bu yazıdan sonra, GAL coin nedir? gibi sorularınıza da cevap bulabileceksiniz.

Galxe nasıl çalışır?

Dijital kimlik bilgisi sistemi

İnternet üzerinde dijital benliklerimiz aslında “kimlik” bilgilerimiz oluyor. Bu bilgilerle sanal alemde nasıl davranışlar gösterdiğimiz ölçülebiliyor. Kimlik bilgilerimiz ile kredi puanlarımız hesaplanabiliyor, hedef kitleler bulunabiliyor veya topluluğa katkıda bulunanlar ödüllendirilebiliyor. Ayrıca Web3 kullanımının da artmasıyla, davranışsal bilgilerimiz daha da öne çıkıyor. Kullanıcıların dijital kimlik bilgilerinin oluşumunda, Galxe projesi gerekli altyapıyı sağlamak için hazır bulunuyor.

Günümüz kimlik bilgi sistemlerinin sorunları

Klasik kimlik bilgi sistemlerinde kapalı veri tabanları kullanılıyor. Bu proje bunu kökten değiştirmeyi planlıyor. Galxe, daha profesyonel ve daha ilgi çekici toplulukları oluşturmak için açık kimlik bilgisi sistemi ile projelerle iş birliği içinde olmak istiyor. Buna ek olarak, piyasadaki sorunları çözmek adına ilk adımın bu olduğunu düşünüyorlar.

Galxe’nin çözümü

Piyasadaki sorunlara Galxe’nin çözümü oldukça basit ama etkili oluyor. İş birliğine dayalı açık bilgi sistemi sayesinde atılan ilk adım, farklı ekstralarla güçlendiriliyor. Mesela Galxe altyapısında veriler, birden fazla kaynak ile iyileştiriliyor. Ayrıca Galxe, kimlik bilgileri veri ağına katkıda bulunan küratörleri ödüllendiriyor.

Galxe coin nedir?

GAL coin nedir? GAL Coin (GAL), projenin yönetiminde ve yardımında kullanılan belirteç olarak karşımıza çıkıyor. Peki, GAL coin ne zaman çıktı? GAL coin’in çıkışı, 17 şubat 2022 tarihinde oluyor. Ek olarak, GAL coin arzı nedir? sorunuzun cevabını aşağıdan bulabilirsiniz. Ayrıca GAL coin yorum kısmına değinirsek, aşağıda da belirttiğimiz üzere topluluğa iyi bir kısım ayrılıyor.

GAL coin bilgileri:

Coin adı: Galxe
Ticket: GAL
Ağ: Binance Smart Chain, Ethereum
Kontrat adresleri:
BSC (BEP20): 0xe4Cc45Bb5DBDA06dB6183E8bf016569f40497Aa5
ETH (ERC20): 0x5fAa989Af96Af85384b8a938c2EdE4A7378D9875
Coin tipi: Yönetişim ve yardım
Dolaşımdaki arz: 54,267,333 GAL
Toplam arz: 200,000,000 GAL

Galxe

GAL coin dağılımı:

Binance launchpool (%1.5)
Erken yatırımcı ödülleri (%2)
Ekosistem (%4.5)
CoinList halka arz (%5)
Danışman ve ortaklar (%6.23)
Vakıf (%10)
Büyüme destekleyici tur 1 (%10.63)
Büyüme destekleyici tur 2 (%10.14)
Pazarlama (%15)
Takım (%15)
Topluluk hazinesi (%20)

GAL coin kullanım alanları:

Yönetişim: Galxe DAO üzerindeki oylamalar ve yönetişimde GAL coin kullanılıyor.
Uygulama modülünün fee ücretleri: Galxe platformunun altyapısını kullanan geliştiriciler fee’leri GAL ile ödüyor.
Galxe Oracle Engine ve Galxe Credential API’ın fee ücretleri: Geliştiriciler kimlik verisi sorgulamalarında GAL ile fee ödüyor.
Kimlik verisi değeri belirleme: Küratörler, bir kimlik verisi kümesinin değerini GAL cinsinden belirleyebiliyor.

Ekip

Galxe projesi, takımını sitelerinin bu kısmında detaylıca tanıtıyor. Ayrıca biz sizler için LinkedIn üzerinden takım bilgisine de ulaştık. Dilerseniz Galxe’nin LinkedIn sayfasına bu link‘ten göz atabilirsiniz. Başlıca çalışanlara değinecek olursak:

Harry Zhang: Ortak kurucu (kendisi hakkında pek bir bilgi bulunmuyor)
Charles Wayn: Ortak kurucu
Mikhail Gaponenko: Pazarlama müdürü
Kimeley Kan: Pazarlama koordinatörü

Yol haritası

Galxe projesinin yol haritası bilgisini sitelerinde göremiyoruz. Ancak projenin hedeflerini öğrenmek için web sitelerini veya whitepaper‘larını inceleyebilirsiniz.

Partnerler ve Yatırımcılar

Galxe sitesinde, partnerler veya yatırımcılara dair bir bilgi bulunmuyor.

GAL coin fiyat

GAL coin binance üzerinde var mı, GAL coin ne kadar ve GAL coin hangi borsada gibi sorularınıza cevap bulabileceğiniz CMC verilerini buraya bırakıyoruz.

 

Galxe belirteci olan “GAL” coin’e sahip olabileceğiniz ve çeşitli fırsatlardan yararlanıp indirimli bir şekilde kayıt olabileceğiniz borsalar:

BINANCE
BINANCE TR
KUCOIN
HUOBI
GATE.IO
BYBIT
BITGET
MEXC
PHEMEX

Konu hakkındaki düşüncelerinizi bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür içerikler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir