Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.727
% 3.99
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.727
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Polygon Hard Fork Detayları Ortaya Çıktı

Polygon

Bir katman 2 Ethereum ölçeklendirme çözümü olan Polygon’un 17 Ocak tarihinde gerçekleşecek hard fork‘unun detayları ortaya çıktı.

Ethereum katman 2 ölçeklendirme çözümü olan Polygon, PoS zincirindeki kullanıcı deneyimini etkileyen gaz artışları ve zincir yeniden düzenleme sorunlarını ele almak için 17 Ocak’ta bir hard fork gerçekleştirecek.

Polygon, yaptığı açıklamada, hard fork’un 38.189.056 numaralı blokta gerçekleşeceğini ve bunun merkezi aktörlerin hiçbir etkisi olmadan yaşanacağını söyledi.

Polygon Ekibi, gaz artışı sorununu ele alırken, zincir üzerindeki faaliyet hızla arttığında temel ücret fiyatının genellikle “üstel artışlar yaşaması” nedeniyle, paydayı 8’den 16’ya çıkararak “büyüme eğrisinin düzleştirilebileceğine” ve böylece gaz fiyatlarındaki “şiddetli dalgalanmaları yumuşatabileceğine” inandıklarını açıkladı.

Zincirin yeniden düzenlenmesi sorununa gelince, Polygon, sprint uzunluğunun azaltılmasıyla işlem kesinliğinin artacağını ve tek bir blok üreticisinin mevcut 128 saniyelik sürenin aksine 32 saniyelik bir sıklıkta sürekli olarak blok eklemesine izin vereceğini açıkladı.

Ekip ayrıca, Polygon token sahiplerinin ve delegatörlerinin harekete geçmesine gerek olmayacağını ve uygulamaların hard fork sırasında etkilenmeyeceğini doğruladı.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram,Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir