Kriptolar:
29677
Bitcoin:
$61.861
% 1.46
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.56
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 1.88
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 61.861
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Ronin Tabanlı Pixel (PIXEL) Nedir?

Pixel

Pixel (PIXEL), benzersiz bir oyun deneyimi sunan blockchain tabanlı bir oyundur. Kullanıcıların dijital koleksiyon öğelerini yerel olarak entegre eden kendi oyunlarını oluşturmalarına olanak tanır. Bu, oyuncuların ilerlemelerine gerçekten sahip oldukları eğlenceli, unutulmaz deneyimler yaratabilecekleri anlamına gelir.

Ronin Blockchainini Kullanan Pixel Nedir? 

Ronin’in yeteneklerinin bir kanıtı, popüler bir Web3 oyunu Pixel’in Polygon blok zincirinden Ronin’e başarılı bir şekilde taşınmasıdır. Artık Ronin blok zincirinde yayında, oyuncular maceralarına başlamak için Ronin cüzdanları aracılığıyla giriş yapıyor.

Ronin’deki oynanış, Polygon’dakiyle aynı kalıyor; tek fark, oynamak için Ethereum cüzdanı yerine Ronin cüzdanını bağlama ihtiyacıdır. Pixel, çift jetonlu bir sistem üzerinde çalışarak benzersiz bir oyun deneyimi sağlar. 

Pixel Nasıl Çalışır?

Opensea üzerinden pixel arsanızı satın alıp üzerine istediğiniz dünyayı hemen inşa etmeye başlayabilirsiniz. Bu oyun bir farming yani bir çiftçilik benzeri bir oyun olduğu için oyun içerisindeki amaç ekip ve biçmekten ibarettir. Oyun esnasında bizler öncelikle $BERRY coin kazanıyoruz. Ardından kazandığımız bu coinleri $PIXEL’e çevirmemiz gerekiyor.

Oyunu oynamaya başlamak için buraya tıklayınız.

pixel 2

Kurucular

Genç yaşta yazılım öğrenen ve daha 18 yaşında ilk uygulamasını satan Luke Barwikowski tarafından kuruldu. Barwikowski ekibine gerçekten güvenen bir kurucu gibi gözüküyor ki şu cümleleri kullanıyor;

“Alanın tartışmasız en yetenekli ekibini bir araya getirdik. Ekibin her üyesinin temelden ürün geliştirme deneyimi vardır ve tasarım ekibimiz yüz milyonlarca kullanıcının oynadığı oyunları piyasaya sürmüştür.”

pixel 4

Yatırımcılar

Yatırımcıları incelediğimizde gözümüze çarpan firmalar arasında OpenSea ve Anomica Brands gibi büyük şirketler bulunuyor. Pixel ortaklıklarından şu şekilde bahsediyor;

“Vizyonumuzu paylaşan güvenilir ortaklarla çalışıyoruz. Büyüyen oyuncu topluluğumuzla Pixels Universe’ü oluştururken hep birlikte bizi destekliyorlar.”

roninn

Binance’in Launchpool’a getirmiş olduğu Pixel’in detaylı yazısına Coinmühendisi Blog sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Binance 46. Launchpool Projesini Duyurdu!

Eğer bir Binance hesabınız yoksa buraya tıklayarak %20 komisyon indirimli yeni bir hesap açabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir