Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.953
% 0.99
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.953
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Binance Borsası, Bu Altcoinin İçin Ağ Yükseltmesini Destekleyeceğini Duyurdu!

binance

Dünyanın öncü kripto para borsalarından biri olan Binance, MultiversX (EGLD) blockchain’inin önümüzdeki güncellemesine tam destek vereceğini açıkladı. Bu güncelleme, ekosistemi daha verimli hale getirerek kullanıcılara daha iyi bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Binance, 13 Şubat 2024 tarihinde yerel saatle 18:05’te başlayacak güncelleme öncesinde, MultiversX (EGLD) tokenlerinin yatırılması ve çekilmesi işlemlerini geçici bir süreliğine durduracağını duyurdu. Güncellemenin aynı gün içinde, yaklaşık 19:05 sularında tamamlanması bekleniyor.

Bu süreçte, MultiversX (EGLD) token alım-satım işlemleri güncelleme esnasında kesintiye uğramayacak ve sorunsuz bir şekilde devam edecektir.

Güncelleme işleminin başarıyla sonuçlanması ve ağın stabil hale gelmesinin ardından, token yatırma ve çekme işlemleri hemen aktif hale getirilecek ve kullanıcılar normal işlem aktivitelerine geri dönebilecekler.

MultiversX (EGLD) Coin Nedir?

Coin Mühendisi Katıl üyelerine özel ayrıcalıklar için, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil ol.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir