Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.148
% 1.87
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.148
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Binance Cephesinde, Ronin Listelenmesinde Yaşananlar!

RONIN

Binance kurucu ortağı tarafından yapılan açıklamaya göre RONIN listelenmesinde içeriden bilgi sızdırıldığı yönünde oldu.

Binance borsası bugün saat 16:00’da RONIN altcoinini listeledi. Ancak listelenme haberinden önce içeriden birkaç bilginin dışarıya sızdığı bir anda gündeme geldi. Binance ekip üyeleri listelenme öncesi bilgiyi sızdırmış olabilirdi.

Paylaşılan bilgilere göre ekip listelenme duyurusundan önce blockchain üzerinde her şeyi hazırlamıştı.

Binance içinde henüz daha bu işe karışan ekip üyeleri belirsizliğini koruyor. Ancak Binance kurucu ortağı Yi He, bu işe karışan üyeler için şunları söyledi:

  • Listeleme duyrusundan önce tokenin ekip üyeleri tarafından blockchain üzerine entegre edildiği tespit edildi.
  • Bilgi sızdıran kişiler ilk önce uyarı alacaklar. Bu ihmalin tekrar etmesinde ise uyarı alan kişiler işten çıkartılacak.
  • Ekip içindeki kişiler RONIN listelenmesinde bilgi sızdıranları ihbar etmesi halinde 10.000 ve 5 Milyon dolar arasında bir ücret alacak. Verilecek olan bu tutar Binance’in güvenlik açığı için oluşturmuş olduğu bütçeden verilecek.

Binance bu andan itibaren tekrardan oluşabilecek bu ve bu tarz olaylar için bu iki maddeye uyacak.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir