Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.273
% 2.25
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.273
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Pi Network, 10 Milyon Doğrulanmış Kullanıcıya Ulaştı!

Pi Network, 10 Milyon Doğrulanmış Kullanıcıya Ulaştı!

Pi Network, 10 milyon KYC kullanıcına ulaştı, fakat token hala takas edilemiyor. Eleştirmenler, bu kullanıcı sayısının fayda sağlamadığını belirtiyor.


İlginizi Çekebilir: Meta, GPT ve Claude’a rakip olarak en yetenekli açık kaynaklı LLM’yi piyasaya sürdü.


16 Nisan tarihinde yapılan duyuruya göre Pi Network, kimlik doğrulama sürecini tamamlayan 10 milyon kullanıcıya ulaştı.

Pi Network ekibi, bir ana ağ başlatacağının ve 15 milyon kullanıcının KYC’yi geçmesi de dahil olmak üzere bir dizi kilometre taşına ulaşılması halinde tokenlerinin takas edilebilir hale geleceğini açıkladı. Halihazırda doğrulanmış 10 milyon kullanıcıya sahip olan Pi Network, 5 milyon kullanıcı daha doğrulamayı tamamladığında, KYC hedefine ulaşmış olacak.

Bu başarıya rağmen, iş analitiği platformu AIMultiple, Pi’nin kullanıcılara hiçbir değer getirmeyebileceğini iddia etti, çünkü şu anda kripto paralarını borsalarda değiştiremiyorlar. Pi Network, 2019 yılında merkezi bir uygulama olarak kullanıma sunuldu. Kullanıcılar her gün uygulama içinden bir düğmeye basarak Pi tokenleri üretiyor ve Pi şu anda bir cüzdan aracılığıyla diğer kullanıcılara aktarılamıyor.

Duyuruya göre “Pioneers” adı verilen 10 milyon kullanıcı, uygulamanın yerel kimlik doğrulama çözümü Pi KYC aracılığıyla kimlik doğrulamasını tamamladı. Yapılan açıklamada, bu çözümün güvenli, doğru ve verimli KYC’yi gerçekleştirmek için makine otomasyonu ile kitle kaynaklı, yerel insan doğrulamasını birleştiren tescilli bir yaklaşım sağladığı iddia edildi.

Pi’nin kurucu ortağı ve teknoloji başkanı Nicolas Kokkalis, bu başarının sektörün başarılı olmak için itibari para hizmetlerine bağımlı olması gerekmediğini kanıtladığını belirtti. Ayrıca yeni KYC sisteminin varlıkların sahipliğini içeren diğer Web3 hizmetlerinin kimlik doğrulama ihtiyaçlarını Pi aracılığıyla karşılamasına izin vereceğini iddia etti.


Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir