Kriptolar:
29677
Bitcoin:
$61.819
% 1.74
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.56
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 1.88
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 61.819
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Phoenix Global (PHB): Yapay Zeka Destekli Blockchain Platformu

Phoenix Global, merkeziyetsiz yapay zeka (AI), hesaplama ölçeklendirme ve veri odaklı Web3 için bir Katman 1 ve Katman 2 blockchain altyapı platformudur. APEX Network ve Red Pulse Phoenix’in Ekim 2020’de birleşmesti.

Phoenix Global (PHB) Nedir?

Apex Technologies, eskiden Chinapex olarak bilinen şirkettir ve Apex Network’ün işletmelerin B2C (işletme ile tüketici) etkileşimlerinde karşılaştığı zorlukları ele almak üzere tasarlanmış bir blockchain tabanlı platform ve ekosistemi geliştirme amacı taşıyor. Platform, müşterilere üçüncü taraf veri sahiplerine bağımlı olmaksızın kendi verilerini kontrol etme imkanı sunuyor.

Apex Network, ekosistem içinde varlıkların “bir tıklamayla” transferini sağlayan merkeziyetsiz bir borsa (DEX) idi ve yan zincir tokenleri ile ana ağ CPX (Apex’in yerel tokeni) arasında iki yönlü bir sabit peg sağladı. Apex Network’ün ana ağı, bir Delegated-Proof-Of-Stake (Dpos) uzlaşı mekanizmasını kullanırken yan zincirler için seçilen uzlaşı mekanizması kanıt-of-stake idi. Süper Node’lar, oy kullanılabilir olmadan önce belirli bir miktarda Apex Network’ün CPX tokenlerine sahip olmaları gerekmekteydi. Bir kez Süper Node’lar statüsüne ulaştıklarında, aşağıdaki sorumluluklara sahiptiler:

1) ana ağdaki işlemleri bloklara toplama;

2) işlemleri blokları imzalayarak ve yayınlayarak doğrulama;

3) demokratik bir şekilde uzlaşma sorunlarını çözmeye yardımcı olma.

Oracle Phoenix

Oracle, veri işlemleri, veri değişimi ve dış zincir verilerle güvenli bir şekilde etkileşim kurmak için tasarlanmış özel bir Oracle platformudur. Phoenix Oracle, platformun Katman-1’i ile doğal entegrasyona sahiptir.

Ekosistem/DApps

AlphaNet, perakende ve bağımsız tüccarların ticaret avantajlarını optimize etmelerine yardımcı olmak için Phoenix üzerinde inşa edilmiş bir AI destekli, Web3 tabanlı bir platformdur. AlphaNet, Phoenix’in yerel merkeziyetsiz uygulaması olup, Katman 2’nin hesaplama, AI, modelleme yeteneklerinden ve L1 blockchaininden faydalanır.

NYBL, Phoenix tarafından desteklenen bir AIGC (AI üretilmiş içerik) metaverse projesidir ve Phoenix Hesaplama Katmanı’nın AI Node Ağı’nı kullanarak AI ve GPU tabanlı video ve görüntü işleme yeteneklerini ölçeklendirir.

PHB Coin

Phoenix Global’in tokeni PHB, ağı üzerinde işlemleri sağlayan ve Phoenix Global ekosisteminde tüm hizmetler için ödeme olarak kullanılan yerli kripto para birimidir.

Stratejik Ortaklar

APEX Tech-FLC-Tensor Mayıs 2023’te, Phoenix Global, APEX Technologies, Federated Learning Consortium (FLC) ve Tensor Investment Corporation ile stratejik teknoloji ortaklıklarını duyurdu.

Yatırımcılar

Binance APEX Technologies FLC Tencent Cloud ByteDance Alibaba Cloud Hashed Kenetic Alchemy Pay Anker

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir