Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.713
% 1.07
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.713
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Apex Grup ve Figment Solana ve Ethereum Staking ETP’leri Çıkarıyor

Figment Europe ve Apex Group, önümüzdeki hafta piyasaya sürülmesi planlanan Issuance.Swiss AG aracılığıyla SIX Swiss Exchange’de Ethereum ve Solana staking Exchange-Traded Products (ETP’ler) sunmaya hazırlanıyor. Bu ETP’ler, kurumsal yatırımcılara geleneksel brokerler veya bankalar aracılığıyla stake ödüllerine sorunsuz erişim sağlamayı amaçlıyor.

Avrupa’nın önde gelen borsalarından birinde 12 Mart’ta piyasaya sürülmesi planlanan Figment Ethereum Plus Staking Rewards (ETHF) ve Figment Solana Plus Staking Rewards (SOLF) teklifleri, tanıdık bir ETP çerçevesinde stake ödüllerine kurumsal erişimi kolaylaştırmak için hazırlandı.

Figment CEO’su Lorien Gabel, yaklaşan lansmanla ilgili heyecanını dile getirerek şunları söyledi: “Issuance.Swiss AG tarafından İsviçre’de düzenlenmiş bir ticaret platformunda ilk Ethereum ve Solana stake ETP’lerini desteklemek için özenle hazırlandık. Çabalarımız, gelişmekte olan kripto piyasası için geleneksel ETP formatında stake ürünlerini tanıtmaya yönelik önemli bir kilometre taşına işaret ediyor.”

Ethereum ve Solana stake ETP’leri, önde gelen proof-of-stake varlıklarından elde edilen stake ödüllerine kurumsal erişimi basitleştiriyor. Bu ürünler tamamen teminatlandırılmış olup, yatırımcılara aktarılan getirilerle birlikte %50’nin üzerinde staking kullanmaktadır. Blok üretiminden elde edilen ek değeri temsil eden MEV, stake ödüllerine dahildir. Figment’in stake altyapısı geliştirme konusundaki uzmanlığı, Apex Fund Services tarafından sağlanan bir çözüm olan Issuance.Swiss tarafından kolaylaştırılan teklifini öne çıkarmaktadır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir