Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$66.226
% 0.03
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 66.226
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Pendle Finance Kullanıcıları Reel Dünya Varlıklarından Kâr Edebilecek

Pendle Finance

Pendle Finance, gerçek dünya varlıklarına (RWA) dayalı yeni bir ürünü kullanarak DeFi sektöründeki büyümesini sürdürüyor. Merkezi olmayan finans (DeFi) platformu olan Pendle Finance, kullanıcılara alınıp satılabilir tokenlar şeklinde getiriler sunmaktadır. Bu yeni ürününde, MakerDAO’nun artırılmış Tasarruf (sDAI) ve Flux Finance’in fUSDC stablecoin’i gibi geleneksel finans sektörlerinden getiri sağlayan varlıkları kullanacak.

Pendle, RWA tokenizasyonu konsepti etrafında şekilleniyor. Bu yaklaşım, gayrimenkul, değerli metaller, sanat eserleri ve koleksiyon parçaları gibi gerçek dünya varlıklarına dayalı sanal yatırım mekanizmalarının oluşturulmasını içeriyor. Bu RWA tokenları, DeFi sektöründe büyüyen bir alanı temsil ediyor. Ayrıca, geleneksel finans araçlarını, örneğin ABD Hazine Tahvillerini, zincir içi erişimle DeFi uygulamalarında kullanma potansiyeli taşıyor.

İlginizi Çekebilir: Real World Assets (RWA) Nedir?

Pendle’ın kurucu ortağı ve CEO’su TN Lee, DeFi alanında henüz tam anlamıyla keşfedilmemiş büyük pazarlardan biri olan Sabit Getiri ve RWA konularına vurgu yapıyor. Lee, RWA tokenizasyonunun DeFi’de daha önce görülmemiş bir potansiyeli olduğuna inandığını ifade ediyor. Bu tür ürünlerin, geleneksel finans sektöründeki kurumsal yatırımcıları DeFi dünyasına çekmede kritik bir rol oynayabileceğine inanıyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Pendle’ın yeni ürünü, Perşembe günü itibarıyla 120 milyon doların hemen altında olan toplam kilitli değer (TVL) değerine katkıda bulunarak platformun büyümesine yardımcı olabilir. Yazının yazıldığı anda Pendle Finance piyasa değeri $0.5931 seviyelerinde işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir