Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.991
% 0.92
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.991
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

PayPal USD Duyurusunun Ardından Sahte PYUSD’ler Üretildi

PYUSD,PayPal,stablecoin,usdt,Scam

PayPal’ın PYUSD adını verdiği yeni stablecoin’i duyurmasının ardından.30’dan fazla sahte kripto para ortaya çıkarıldı.

Paxos Trust işbirliğiyle PayPal, PayPal USD (PYUSD) stablecoinini piyasaya sürme planları yaparken, dolandırıcıların yeni hedefi haline geldi. Merkezi olmayan borsa platformu DexScreener’ın verilerine göre, PayPal’un duyurusundan sonra sadece 16 saat içinde 30’dan fazla PYUSD adında sahte token ortaya çıktı. Bu sahte PYUSD temalı token’lar, Binance Smart Chain, Ethereum ve çeşitli katman-2 zincirleri de dahil olmak üzere çeşitli blok zincirleri üzerinde oluşturuldu.


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Kripto Dolandırıcılarının Yeni Hedefi: PayPal

PayPal’ın stablecoin adımını takip eden doğrudan hareketle, kripto dolandırıcıları hızla devreye girerek PYUSD adını taşıyan onlarca token üretti. Hatta, PYUSD adlı bir memecoin, oluşturulmasının ardından 2,6 milyon dolarlık rekor bir işlem hacmi elde etti. İlk sekiz saat içinde yüzde 30.000’e varan çarpıcı artışlar yaşandı. Ancak, haberin tazeliğini yitirmesiyle bu token’lar büyük ölçüde değer kaybetti.

Haberin duyurulmasıyla birlikte hızla atağa geçen PYUSD adlı token’lar, kısa bir süre içinde önemli değer artışları yaşasalar da, çoğunluğu yüzde 50’nin üzerinde düşüş yaşadı. DexScreener tarafından sunulan verilere göre, token’lar çıkış fiyatından bu yana genel olarak olumlu bir fiyatlamaya sahip olmasına rağmen, birçoğu en yüksek değerden yüzde 60’a yakın düşüşler yaşadı.


Dikkatinizi Çekebilir:Blockchain.com Singapur Merkez Bankasından Lisans Aldı

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir