Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.395
% 1.96
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.395
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Gem Coin Nedir?

gem coin nedir?

Türkçesi mücevher anlamına gelen gemler henüz geliştirilmeye yeni başlanmış, tam anlamıyla keşfedilmemiş, doğru bir alım yapıldığında ise getirisi çok yüksek olabilen coinlerdir.

Bilinen kripto paralarda bile risk barındıran kripto sektöründe, en yüksek getiri getirebilecek bu coinleri bulmak için bolca  araştırma yapılmalıdır.

Gemler, kimse bulmadan keşfedildiyse adı gibi mücevher değeri taşır. Bu tür kripto paraların keşfedilmesi zaman alabilmektedir. Çünkü bir kripto para biriminin hype yaşaması büyük borsalarda listelenmesiyle başlamaktadır. En etkili gem coin alımının sağlandığı yöntemlerden birisi olan launchpadler de takip edilmelidir. Bu tür kripto paralara MEXC, Pancakeswap ve Uniswap gibi borsalardan ulaşabilirsiniz.

Gem Coin Araştırması Yapılırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Gem coinleri bulurken  dikkat edilmesi gereken bazı hususlar vardır. Başta kripto fenomenleri veya herhangi birinden duyulan tavsiyeye göre yatırım yapılmamalıdır. Detaylı şekilde araştırma yapılarak fikir sahibi olunması  gerekmektedir. Böylece ilgili coinin insanları dolandırmak gibi kötü niyetli (scam) bir şekilde  mi çıkarıldığına karar vererek ilk adımı atabilirsiniz.

Bu coinleri araştırırken ilk olarak web sayfası ziyaret edilmelidir. Arkasındaki ekibin detaylıca incelenmesi gerekir. Ayrıca başka hangi projelerde yer aldıkları, verdikleri sözleri ne kadar tuttukları, sosyal medyada ne kadar aktif oldukları da göz önünde bulundurulmalıdır.

gem coin

Kripto paralarının çoğu blockhain ağlarında olduğundan akıllı sözleşmeleri takip edilmelidir. Dolaşımda olmayan piyasa sürülebilecek ne kadar token var gibi konuların da araştırılması gerekir. Bu verilere coinmarketcap etherscan, bscscan gibi siteleri de kullanarak erişilebilirsiniz. Ayrıca bu paranın kaç farklı cüzdanda tutulduğunu da takip edebilirsiniz.

Gem coinleri araştırırken bütün bu durumlar göz önünde bulundurulmalıdır. Tekrardan, yüksek getirisi olan gemlerin risklerini hatırlatmak isteriz. Bunun yanında da Bitcoin dahil her coinin  bir zamanlar gem coin olduğunu unutmayın!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir