Kriptolar:
29659
Bitcoin:
$61.449
% 0.40
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.03
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 0.79
Korku & Açgözlülük:
53 / 100
Bitcoin:
$ 61.449
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.26 T

Circle, Yeni Nesil Web3 Cüzdanıyla Kripto Ödemelerini Kolaylaştırıyor

Circle

Circle Internet Financial, yeni programlanabilir Cüzdan platformunu duyurarak Ethereum, Avalanche ve Polygon gibi blok zincirlerinde faaliyet gösteren geliştiricilere ve işletmelere yönelik yeni olanaklar sunuyor. Şirket, platformun işletmelerin müşterilere dijital varlık ödemeleri yapmalarına yardımcı olabileceğini vurgularken ,kullanıcılara NFT’lere ve diğer web3 dijital varlıklarına daha kolay erişim sağlamak için herhangi bir blok zinciri ile kullanılabilir.

Bu yenilikçi Programlanabilir Cüzdanlar, geliştiricilere ve tüccarlara, kendi uygulamalarına entegre edebilecekleri ve özelleştirebilecekleri bir çerçeve sunuyor. Ayrıca, üzerine hizmetler oluşturarak, tüketicilerin kripto para birimleri arasında Circle’ın USDC stablecoin’i ve değiştirilemez token’ları (NFT) gibi varlıkları kolayca gönderip, almasına ve saklamasına olanak tanıyor.

Anlık Haberlere En Hızlı Şekilde Erişmek İçin Buraya Tıklayın.

Circle, platformun halka açık beta sürümünün Ethereum (ETH), Avalanche (AVAX) ve Polygon (MATIC) ağlarında zaten kullanıma sunulduğunu ve yakın gelecekte diğer blok zincirlerine genişleme planları olduğunu açıkladı. Bu adım, blok zincir teknolojisinin benimsenmesini daha da hızlandırmayı amaçlayan bir adım olarak değerlendirilebilir.

The Block’s Data Dashboard’a göre Circle’ın USDC’si, Tether’in ardından ikinci en büyük stablecoin arzını elinde tutuyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir