Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.649
% 1.41
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.649
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Partisia Blockchain Proje İncelemesi

 

PARTISIA BLOCKCHAIN

 

Öncü olarak Partia, 2008’den beri ticari düzeyde MPC yazılım çözümleri satmaktadır. Başlangıçta Partia, üretim sözleşmeleri, enerji ile ilgili ürünler ve spektrum lisanslarının satışı için kullanılan yüksek bahisli açık artırmalar gibi mallar için güvenli açık artırmalara odaklanmıştır.

İlk ticari kullanımdan bu yana, MPC teknolojisi önemli ölçüde olgunlaştı ve daha çevik ve en az bir milyon kat daha hızlı hale geldi, bu da MPC’yi yavaş yavaş gizliliği koruyan hesaplamalar için genel bir altyapıya dönüştürdü. Bu gelişmeye paralel olarak Partia, şifreleme anahtarlarının yönetimine yönelik altyapı ve güvenli hesaplama için genel altyapının yanı sıra bulut bilişimden blok zincir teknolojilerine kadar platformlar arasında çeşitli uygulamalar geliştirmiştir.Partisia Blockchain projesi, İsviçreli düzenleyiciler tarafından denetlenen bağımsız bir kuruluş olan Swiss Foundation tarafından başlatıldı.

Partisia Blok Zinciri, ölçeklenebilirlik, güvenli olmayan birlikte çalışabilirliği çözmek ve blok zincirine gerçek gizlilik getirmek için tasarlanmış ve tasarlanmış bir katman 1 blok zinciridir. Protokol ve akıllı sözleşme düzeyinde sharding yaparak ölçeklenebilirliği çözmeyi amaçlar. Partia’nın, özellikle eşik anahtarı yönetimi alanında, gizli anahtarları yöneten birkaç özel taraf yerine açık bir ağ olan fireblock’ların açık kaynaklı bir sürümünü oluşturmak için, MPC teknolojisinin geniş tarihsel yazılım kitaplıklarını kullanarak dünyanın en güvenli birlikte çalışabilirliğini yaratmak istiyor. Yüzlerce düğüm operatörü, zincirler arası değer aktarımını kolaylaştıran ve gizli anahtarları yöneten varlıklardır.

Ayrıca, bir köprünün saldırıya uğraması durumunda köprü içinde geri ödeme teminatı olarak MPC jetonunu kullanırlar, ağda yerleşik bir otomatik geri ödeme mekanizması vardır. Bu tasarım ve uygulama, daha güvenli, şeffaf ve varlık destekli köprüleme sağlar. Son olarak, büyük özel veri ağlarının özel ortamlarda hesaplanabileceği ve blok zincirinin şeffaflığının ihlal edilmeden ve özel veri gereksinimlerinden yararlanılabildiği blok zincirlerinin kurumsal olarak benimsenmesine olanak tanıyan çok taraflı hesaplama, sıfır bilgili akıllı sözleşmeleri pazara sunuyorlar.

Bu akıllı sözleşmeler, geliştirici topluluklarının Sıfır Bilgi, MPC teknolojimizden herhangi bir geçiş maliyeti olmadan yararlanmaları için yerleşik bir ağ etkisi yaratan diğer blok zincirleri için ikinci bir katman gizlilik hizmeti olarak da mevcuttur.

Partisia blockchain projesi partnerleri ve ortakları arasında Cardano’nun kurucu grubu Emurgo ile gizliliği Cardano ana ağına bağlamak için ortaklıkları vardır bunun dışında ekosistemdeki partnerlerine bakacakolursak:

Kukoin Labs,Polygon,Frax gibi şirketler bulunmaktadır.

Follow Partisia Blockchain's (@partisiampc) latest Tweets / Twitter

 

Partisia Blokchain projesinin çalışma ekibinden bahsedecek olursak aralarında:

Kurt Nielsen,Peter f.Frandsen,Brian Gllagher gibi isimler mevcuttur.

Partisia Blockchain (MPC) - All information about Partisia Blockchain ICO (Token Sale) - ICO Drops

 

Partisia blockchain projesinin önümüzdeki günler için hedeflerinden bahsedecek olursak:

Q2-Q4, 2022, “ZEUS” Mainnet sürüm 3.0

-Sağlam çapraz parça olay yayılımı ile parçalama
-Temel blok zinciri hizmeti sürüm 1.0’ın faaliyet tabanlı gelir paylaşımı
-Zk Node kaydı ve tahsisi
-Cüzdan Sürüm 2.0
-Blok Explorer sürüm 2.0

Gizlilik ve Akıllı Sözleşme Dili
-Birleştirilmiş Kamu ve Özel akıllı sözleşme sürüm 1.0
-GERÇEK (ikili) MPC Mevcut
-Dinamik GERÇEK ön işleme
-Gizli düğüm adresi araması ve kimliği doğrulanmış kanal
– Zincirler arası ZK hesaplaması için tasarlanmış imzalı ZK çıkışı

Birlikte Çalışabilirlik ve Köprüler
-Genel BYOC EVM
-EVM sürüm 1.0 için fiyat kehaneti
-ETH sürüm 1.0 için fiyat kahini
– MPC belirteçleri sürüm 1.0 için fiyat kehaneti
-EVM’de (PoC) ikinci katman olarak ikinci fiyat açık artırması
-MPC belirteç esnetme gereksinimleri için dinamik yeniden fiyatlandırma özelliği

Coinmuhendisi olarak sizler için Partisia Blockchain projesi ile ödüllü AMA Etkinliği düzenlemiştik.Sizler gerçekleştirdiğimiz AMA detaylarına linkten ulaşabilirsiniz.👇

 

Coinmuhendisi-Partisia AMA Özeti

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir