Kriptolar:
29700
Bitcoin:
$64.880
% 5.05
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 2.35
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.880
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.25 T

OpenSea, NFT Platformu Fair’i Fon Turunda Destekledi

NFT pazaryeri OpenSea, 4.5 milyon dolarlık fon toplama turunda NFT minting platformu Fair.xyz’yi destekledi. Risk sermayesi şirketi Eden Block turu yönetirken, OpenSea, NFX ve First Minute Capital de tura katıldı.

OpenSea 4.5 milyon dolarlık fon turunda desteğini gösterirken, diğer yatırımcılar arasında NFX ve First Minute Capital de bulunuyordu. Firma, Ukrayna’ya savaş döneminde kendi NFT koleksiyonunu çıkarıp para toplayabilmesi için destek olmuş ve 33 milyon dolar toplamasında yardımcı olmuştu.

Fair Kurucusuna Göre NFT Mint Düzeni Bozuldu!

Platformun kurucuları aynı zamanda eski Meta ve Goldman Sachs mühendisleri olan Isaac Kamlisch, Isaac Bentata Chocron ve Nathan Cohen’e göre NFT mintleme düzeni bozulmuş durumda. NFT geliştiricilerinin bilgi eksikliği, yüksek gaz ücretleri ve işlem başarısızlıkları kendi NFT’lerini oluşturmaktan alıkoyuyor.

Bentata Chocron bir röportajda, bir ya da iki parçalık koleksiyon oluşturmak için çok fazla kodsuz çözümler var dedi ve ekledi:

Diyelim ki büyük ölçekte bir şey yapmak istiyorsunuz. Bu 10 bin parçalık bir koleksiyon olsun. Buna ait bir akıllı kontrat yazmalı, web sitesi oluşturmalı ve NFT’yi buna tamamen entegre etmeniz gerekiyor. Sanatınızı oluşturup bunu merkezileştirmelisiniz. Bu da oldukça ayrıntılı bir süreç ve tecrübeli bir ekip tarafından bile haftalarca sürebilecek bir iş.

Fair ile Dakikalar İçinde NFT Koleksiyonu Oluşturabileceksiniz

Kuruculara göre NFT mint platformu Fair’in çözümüyle beraber içerik oluşturucular NFT koleksyonunu dakikalar içinde başlatabilecekler. Akıllı sıra teknolojisi bunu sağlamak dışında ödenen gaz fiyatlarında ve başarısız işlemlerde de düşüş hedefliyor. Fair Ekibi, bu hizmetler ile oluşturulacak NFT’lerden ilk satış etabından yüzde 6’lık bir komisyon ile para kazanmayı hedefliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir