Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.570
% 1.59
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.570
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Paribu Borsasının Ödenmiş Sermaye Miktarı 500 Milyon TL’yi Geçti

Paribu

Türkiye’de yaygın olarak kullanılan Paribu borsası, ödenmiş sermaye miktarını 500 milyon TL’ye çıkarmış bulunuyor.

İlginizi çekebilir: Hong Kong, Web3 İçin Departman Kuruyor!

Son açıklamalara göre Paribu, ödenmiş sermayesini 6 sene içerisinde 500 milyon TL’ye çıkardı. Ek olarak borsa, Türkiye’deki platformlar arasında en yüksek ödenmiş sermaye miktarına sahip bulunuyor.

Bunun yanı sıra CEO Oral, bu haberle ilgili bazı açıklamalar yaptı:

“Alanında lider bir borsa olmanın sorumluluğuyla hareket ediyoruz. Bu katma değeri kullanıcılarımız sayesinde elde ettik ve sürdürülebilir olması için çalışacağız.”

Paribu borsası açılalı 6 yıl oluyor. Borsa açıldığından beri çok uzun yollar katetti ve lider konumuna ulaştı. Böylelikle ödenmiş sermaye miktarını 500 milyon TL’ye çıkarmayı da başardı. Ayrıca şirket, daha önceki 40 milyon TL ödenmiş sermayenin tümünün ödendiğini aktardı. Yeni artışın ise dağıtılmamış geçmiş yıl kârlarından karşılandığı söylendi. Bu haberlerden sonra şirket, Türkiye’deki en yüksek ödenmiş sermayesi olan kripto para borsası oldu.

Haberlerimize anında ulaşmak istiyorsanız bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Paribu Borsasından Lider Yapan Artış

Son açıklamaların ardından borsa, ödenmiş sermaye miktarı ile lider konumuna ulaştı. CEO Oral’ın aktardığına göre, bu başarı bütün Paribu kullanıcılarının oluyor. 6 milyon kullanıcısıyla borsaya güven duyduklarını söyleyen Oral, aynı şekilde devam edeceklerini belirtti.

Sonuç olarak: Borsa bir süre daha liderliğini koruyacak gibi görünüyor. İlerleyen zamanlarda ne olacak, liderliği bir başka borsa kapacak mı hep birlikte göreceğiz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir