Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.904
% 1.54
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.904
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Pantera Capital, Morpho’ya Yatırım Yaptı

ABD merkezli hedge fonu Pantera Capital, merkeziyetsiz borç verme protokolü Morpho’ya yatırım yaptığını duyurdu. Yatırımın tutarı açıklanmadı.

Pantera Capital, duyuruda, Morpho’nun daha güvenli ve kullanıcı dostu bir risk değerlendirme platformu oluşturmak amacıyla benzersiz bir borç verme havuzu ve eşleştirme sistemi sunduğunu belirtti.

Morpho, daha önce Temmuz 2022’de, Andreessen Horowitz ve Variant liderliğindeki bir turda 18 milyon dolar toplamıştı. Protokol, risk yönetimini dışsallaştırarak kurumların kendi risk ve uyumluluk yönetim sistemlerine entegre etmelerine olanak tanıyan Morpho Blue adlı temel katman üzerine çeşitli protokollerin ve uygulamaların geliştirilmesine olanak sağlıyor.

PEPE Yükselişine Hız Kesmeden Devam Ediyor

Morpho’nun borç verme ve borç alma protokolünde son kullanıcıların risk değerlendiricilerini seçebildiği belirtilirken, diğer DeFi protokollerinin ise riskleri yönetmek için üçüncü tarafları görevlendirdiği ifade edildi. Morpho’nun kilitli toplam değeri 970 milyon doların üzerinde.

New York merkezli araştırma firması Gauntlet, dün Morpho’nun kredi kasalarının tasarlanması ve risk yönetimi üzerinde çalışacağını açıkladı.

Morpho Nedir?

Morpho, Temmuz 2022’de lansmanı yapılan ve kullanıcıların borç verme ve borç alma işlemleri için risk değerlendiricilerini seçebildikleri merkeziyetsiz bir borç verme protokolüdür. Protokol, risk yönetimini dışsallaştırarak kurumların kendi risk ve uyumluluk sistemlerine entegre etmelerine olanak tanıyan Morpho Blue adlı temel bir katman üzerine inşa edilmiştir.

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir