Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.654
% 1.43
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.654
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Andreessen Horowitz, Uniswap v3 Oylamasına Katıldı

Uniswap v3

Girişim sermayesi şirketi Andreessen Horowitz, Uniswap v3 güncellemesinin BNB Zinciri üzerinde konuşlandırılmasına yönelik oy kullandı.

Uniswap DAO forumuna göre, girişim sermayesi şirketi Andreessen Horowitz , Uniswap v3 güncellemesinin Wormhole köprüsü kullanılarak BNB Zinciri üzerinde konuşlandırılmasına yönelik teklife karşı oy kullandı.

En güncel Uniswap v3 versiyonunun BNB Zincirine yerleştirilmesine yönelik yönetim önerisi 2 Şubat’ta Uniswap Topluluğu adına 0xPlasma Labs tarafından sunuldu. Teklif, 20 milyon (%80,28) evet oyu ve 4,9 milyon (%19,72) hayır oyu ile bir ön kontrolden geçti.

Girişim şirketi 5 Şubat’ta 15 milyon UNI üyesini kullanarak bu hamleye karşı oy kullandı.

Anlaşmazlığın ardında, dağıtım için seçilen çapraz zincir köprüsü yatıyor. Teklif Wormhole köprüsünü kullanırken, a16z birlikte çalışabilirlik protokolü olarak LayerZero’nun kullanılmasını destekliyor.

Teklifte, dört köprünün teknik değerlendirmeleri ve “Anlık Görüntü üzerinde çok karmaşık bir tartışma ve oylamaya dayanarak, topluluk BNB Zinciri üzerinde Uniswap v3 dağıtımı için Wormhole köprüsünü seçti” denmekte. İkinci sırada ise 17 milyon oyla LayerZero ekibi yer aldı.

2022 yılında, Wormhole protokolü köprüleri hedef alan en büyük istismarlardan birine maruz kaldı ve o sırada 321 milyon dolar değerinde 120.000 Wrapped Ether (wETH) tokeninin kaybına neden oldu. LayerZero Labs, a16z venture’ın portföyünün bir parçasıdır.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsini

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir